Wegens de aanhoudende drukte zal je pakket mogelijk later geleverd kunnen worden dan dat je van ons gewend bent. Wij hopen op je begrip!
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Installatie PVC AfvoerRegenpijpenDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektra

Vragen & antwoorden

Stel een vraag

Op uw website staat de rain-bird p33 (683) en het PP-afsluitventiel (1003089). Wat is het verschil afgezien van de twee verschillende kleuren kapjes ?

Zoals ik het kan beoordelen is het PP-afsluitventiel een afsluiter die je ontgrendeld met de PP-insteeksleutel (1000388). Bij de P33 zit er geen afsluiter en komt er direct water uit.

Dennis Waalderink

Dit zijn verschillende merken waterstopcontacten. Beide zijn standaard afgesloten, en zodra je de insteeksleutel er in een daaiende beweging inzet, dan wordt het ventiel ontgrendeld en komt er water uit. Beide werken vrijwel identiek. De P33 is populairder, omdat daar naast de sleutel ook een zgn 'swivel' bij is te bestellen, die zorgt dat je een horizontale aansluiting krijgt. Dit voorkomt knikken van de aan te sluiten slang.

Team Witway

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook