PVCvoordeel
Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Kabelbeschermingsbuis

Kabelbeschermingsbuis

Bekijk hier het ruime assortiment beschermingsbuizen voor kabels. De webshop PVC Voordeel beschikt over diverse soorten en typen beschermingsbuizen, waarbij u keuze heeft uit verschillende maten en kleuren.

De kabelbeschermingsbuis is vervaardigd uit PE en is dubbelwandig; de buitenwand is geribbeld en de binnenwand is glad, dit vergemakkelijk het doorhalen van de kabels. De rollen beschermingsbuizen zijn verkrijgbaar in lengtes van 25 en 50 meter en in de kleuren rood en geel. In de slang zit een polyester trekkoord met een trekkracht van maximaal 30 kilo. De rollen worden geleverd met een klikmof. De kabelbeschermingsbuis is toepasbaar als bescherming voor o.a. energiekabels, telefoonkabels, gas-, data-, electriciteitsleidingen.

Behalve voor de beschermingsbuizen kunt u bij deze webshop ook terecht voor meterkastvloerplaten en doorvoerbochten voor in de meterkast. Uiteraard zijn ook deze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

PVC Voordeel heeft meterkastvloerplaten met Komo keurmerk maar ook zonder Komo keurmerk. Ook voor stadsverwarming.

Voordelig online PVC buizen, beschermingsbuizen en meer kopen doet u in dé webwinkel op het gebied van PVC buizen: PVC Voordeel.