Gallagher doorgang

 

Gallagher doorgang

De Gallagher doorgangen geven u de mogelijkheid om een elektrische afrastering gemakkelijk te openen en af te sluiten zonder dat er stroomonderbreking optreedt. Een doorgang is hierdoor gemakkelijk sluitbaar en blijft toch de stroom geleiden. Ook als de doorgang open is, moet er stroom op de afrastering blijven staan, waardoor de omheining ook op deze momenten betrouwbaar is. Daarvoor is het nodig om de stroom ondergronds te geleiden met een grondkabel.

Al uw schrikdraad doorgangen en ander afrastering materiaal besteld u gemakkelijk en goedkoop online in onze schrikdraad winkel. Boven de 99 Euro bezorgen wij uw bestelling zelfs gratis!

Een doorgang bestaat uit een poortgreepanker en een poortgreep. Door het poortgreepanker kunt u de poortgreep gemakkelijk inhaken. Tevens werkt het anker als stroomverbinder. Gallagher heeft verschillende soorten poortgreepankers, die u gemakkelijk bevestigt in een houten paal. Voor het doorverbinden van meerdere draden kunt u de draadklem gebruiken Deze draadklem past in het verbindingsplaatje van de poortanker. 

De Gallagher doorgangen:

Rolpoortset: een efficiente instantpoort
De rol-poortset is zeer eenvoudig te installeren. De "instant" poort kunt u gebruiken bij bijvoorbeeld de inloop van een stal, of voor een tijdelijke afscheiding. De maximale breedte van de instantpoort is 15m. 

Verende hekafsluiter
De verende hekafsluiter is een altijd passende goed zichtbare afsluiting voor uw dam. Een luxe complete uitvoering: met witte veer en oranje poortgreep voor een nog betere zichtbaarheid. De maximale breedte van de verende hekafsluiter is 5 m. De verende hekafsluiter is niet geschikt voor paarden! 
De verende hekafsluiter kan worden gebruikt in een afrastering voor runderen, schapen of herten. 

Elektrisch hek
Het elektrisch hek is zeer doeltreffend, onderhoudsvrij en verstelbaar. Het elektrische hek heeft een lange levensduur en is daarmee een zeer duurzaam product. Het elektrisch hek is geschikt voor al uw permanente elektrische afrasteringen. Het elekrisch hek wordt geleverd zonder gegalvaniseerde draden. U kunt naar wens ook schrikdraadlint in het hek spannen. De afmetingen van het elektrisch hek zijn 2,5m breed, 1m hoog en tot max 4,5 m uit te schuiven. De elektrische poort is licht in gewicht, wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk en heeft een geisoleerde handgreep. Voor het elektrisch hek heeft u geen zware hoekpalen nodig!
Het elektrisch hek is geschikt voor een afrastering van een wei met paarden, runderen, schapen of herten.

Doorrijhek

Een doorrijhek is een compleet hek, dat eenvoudig is mee te nemen en op te hangen op plaatsen waar u vaak door een hek moet rijden. De trekker duwt het hek , dat onder spanning staat, zelf open en het sluit automatisch. De breedte van het doorrijhek is 3,70m. Het doorrijhek is geschikt voor een omheining met paarden en runderen.