PVCvoordeel
Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Kruiwagens

Kruiwagen kopen

In onze webwinkel kunt u terecht voor degelijke kruiwagens van top merk Fort en Matador. Wij hebben aantrekkelijke prijzen voor allerlei types Fort kruiwagens en bieden een snelle levering. Wij verkopen onder andere goedkope tuinkruiwagens, bouwkruiwagens, een steenkruiwagen, gereedschaps kruiwagen en stalkruiwagens.

Alrad Fort is de meest innovatieve kruiwagenfabriek ter wereld sinds 1950! Altrad Fort heeft voor elke klus in de tuin en rondom het huis een speciale kruiwagen ontwikkeld. Bij de ontwikkeling van deze werkpaarden heeft Fort in het bijzonder rekening gehouden met veiligheid, belastbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Elke FORT kruiwagen heeft een uitgekiende gewichtsverdeling voor een perfecte balans. Afhankelijk van de last en de gewichtsverdeling, is voor extra stabiliteit het wiel ook verstelbaar.

Overige kenmerken FORT kruiwagens:

  • De wielen hebben een speciaal ontwikkelde rollenlager met vetvulling, die ervoor zorgt dat elk karwei jarenlang zonder piepen geklaard wordt (zie detail wielconstructie)
  • Het onderstel bestaat uit 30 mm stalen buis (zie detail buisdoorsnede) • onderstel is voorzien van een goede laklaag / licht in gewicht / onderhoudsvrij • ergonomie (zie tekening) bij de ontwikkeling van de serie prof. kruiwagens is FORT uitgegaan van het gebruik en de gebruiker. Voor iedere toepassing is er in het bijzonder rekening gehouden met veiligheid, belastbaarheid en ergonomie.

De stalkruiwagen van Fort, de PE 160 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; met 1 wiel en de 2 wielige uitvoering. De Fort PE 160 met twee wielen is zeer geschikt als mestkruiwagen in maneges. De stalkruiwagen met 1 wiel is naast een ideale kruiwagen voor op boerderijen ook zeer geschikt voor de hovenier en de particulier met een grote tuin. De PE 160 heeft een grote sterke kunststof bak van 160 liter waar grote hoeveelheden tuinafval mee kunnen worden vervoerd.

Naast stalkruiwagens biedt onze online winkel ook een ruim assortiment professionele bouwkruiwagens. Als u een kruiwagen zoekt die probleemloos de zwaarste bouwmaterialen moet kunnen vervoeren zoals stenen, grind, tegels, beton etc. dan zijn de Fort 6-80 en Matador kruiwagen zeer geschikt!

Elke kruiwagen wordt gratis bezorgd!