PVCvoordeel
Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Pedrollo waterpomp

Bent u op zoek naar een waterpomp voor het beregenen van uw tuin of het leeg pompen van een bassin? PVC Voordeel verkoopt alles op het gebied van beregening: van waterpomp, tyleenslang, sproeiers en beregeningsautomaten. Professionele waterpompen o.a. van Pedrollo en JS. 

Pedrollo waterpomp zelfaanzuigend

De zelfaanzuigende centrigugaalpompen van Pedrollo zijn zeer geschikt als u een beregeningspomp zoekt met extra zuigkracht en het verwerken van kleine hoeveelheden lucht. PVC Voordeel beschikt over een ruim assortiment pompen, waaronder de Pedrolle JSW-serie zelfaanzuigend. De zelfaanzuigende pompen werken volgens het mengprincipe, waarbij de lucht die zich in de aanzuigleiding bevindt, via de persopeninjg naar buiten wordt gevoerd. Gebruik altijd een goede terugslagklep (voetklep) onderaan de aanzuigleiding. Door de venturi-werking in de behuizing wordt druk omgezet in extra zuigkracht.

Pedrollo waterpomp kopen

In de webwinkel PVC Voordeel koopt u voordelig online een van de zelfaanzuigende pompen uit de JWS serie. Ook kunt u kiezen voor één van de andere zelfaanzuigende pompen. Bijvoorbeeld de JCR serie of een pomp uit de Plurijet serie. Bij deze online winkel vindt u het allemaal. Bent u op zoek naar een pomp die niet op de website staat? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.