Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Uponor installatiesystemen. Installatie mbv perstang.

Uponor meerlagenleidingsysteem

Of het nu gaat om drinkwater, vloerverwarming, radiatoraansluitingen, perslucht- of gasinstallaties, het Uponor Meerlagenleidingsysteem is de perfecte oplossing. Het volledige Uponor slangen en koppelingen programma maakt de complete installatie vanaf de stijgleiding tot aan de gebruiker mogelijk.

Hierbij is de installatie bijzonder eenvoudig, snel en efficiënt. Het essentiële van het systeem, namelijk de Uponor Meerlagenleiding en de daarbij behorende fittingen worden door Uponor in eigen huis ontwikkeld en passen dus perfect bij elkaar!

Door de vormvastheid van de leiding en de geringe lineaire uitzetting zijn slechts een beperkt aantal verbindingen nodig; een praktisch voordeel voor een snelle en bovenal betrouwbare montage. Het Uponor Meerlagenleidingsysteem wordt tot slot compleet aangevuld met een doordacht gereedschaps- en toebehorenprogramma.

Wilt u een drukleidingsysteem aanleggen voor water en/of gas? Met Uponor leidingen en koppelingen kunt u snel en gemakkelijk uw vloerverwarming, gasleiding of drinkwaterleiding binnenshuis aanleggen.

Installatiemateriaal

Z