Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Bladvangers

Voor een juiste werking van je hemelwaterafvoer is een goede doorloop van regenwater essentieel. Om te voorkomen dat bijvoorbeeld bladeren in je regenpijp en afvoersysteem terechtkomen, kan je een bladvanger op of in de de regenpijp installeren. Op deze manier wordt groter vuil tegengehouden en blijven de buizen schoon. Bij PVCVoordeel hebben we verschillende bladvangers op voorraad. Hierdoor bestel je bij ons eenvoudig een passende bladvanger voor de regenpijp of dakgoot. Bekijk direct ons complete assortiment online.

Bladvanger monteren

Je kunt eenvoudig zelf een bladvanger in of op de regenpijp monteren. De meeste bladvangers klemmen vast in de bovenkant van de regenpijp, de boldraadroosters. Hierdoor blijven ze stevig zitten. Naast bladvangers voor regenpijpen hebben wij ook varianten die geschikt zijn voor de kiezelbak bij platte daken. Zo voorkom je dat de overgang naar de PVC buis verstopt raakt en er water op het dak blijft staan.

Behalve een bladvanger op de regenpijp in de dakgoot monteren, kan je ook een bladscheider aan de onderzijde van de HWA-buis plaatsen. Dit is een stuk regenpijp met een ingebouwd systeem met zeef waarmee blad wordt gescheiden van het regenwater. Als je vragen hebt over onze verschillende bladvangers en bladscheiders, kan je gerust contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Zij staan je graag te woord.

Bladvanger regenpijp zink

Bij PVCVoordeel vind je bladvangers van verschillende materialen. Wij hebben onder andere een bladvanger voor de regenpijp van zink in ons assortiment. Zink is een bijzonder sterk materiaal en wordt onder andere gebruikt voor het vervaardigen van regenpijpen en dakgoten. Naast een bladvanger voor de regenpijp van zink, vind je bij ons ook een bladscheider van hetzelfde metaal. Deze kan je goed combineren met een zinken regenpijp. Bekijk vanaf de bank eenvoudig online ons complete aanbod en stel zelf je hemelwaterafvoer van zink samen.

Bladvanger PVC voor in de dakgoot

Ben je op zoek naar HWA-onderdelen waar je jarenlang profijt van zult hebben? Dan zit je goed met een bladvanger voor een regenpijp van PVC. Het plaatsen van dit product heeft diverse voordelen. Allereerst worden bladeren en ander vuil tegengehouden. Dit voorkomt verstoppingen van je afvoersysteem en daarmee ook eventuele lekkages. Daarnaast blijven de afvoerbuizen schoner als vuil wordt tegengehouden door een bladvanger op een regenpijp van PVC. Hierdoor verleng je de levensduur van je afvoersysteem aanzienlijk.

Bladvangers kopen

PVCVoordeel heeft alles op het gebied van regenwaterafvoersystemen. Je kunt bij ons niet alleen een bladvanger voor een regenpijp kopen, maar ook producten zoals dakgoten, regenpijpen en hulpstukken. Daarnaast vind je bij ons een infiltratiesysteem zoals een zinkput en infiltratiekrat. Hiermee sla je regenwater ondergronds op, zodat het riool niet overbelast wordt. Je kunt een infiltratiesysteem en andere producten eenvoudig meebestellen als je een bladvanger voor een regenpijp gaat kopen. Je profiteert bij ons altijd van scherpe prijzen!