Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Installatie PVC AfvoerRegenpijpenDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektraBlog

Tyleen

Tyleen

In de webwinkel van PVC Voordeel treft u een ruim assortiment van tyleen slangen, koppelingen en accessoires aan. Wij hebben deze onderdelen zowel voor water- als voor gasleidingen. Of u nu een zachte variant (ZPE) of een harde variant (HDPE) zoekt, wij hebben het scherp geprijsd op voorraad. In de meeste gevallen kunt u uitstekend uit de voeten met de harde vorm van tyleen. In gevallen waarbij vele bochten dienen te worden aangelegd, is het verstandig om voor de flexibele (en iets dikkere) zachte variant te gaan. Vanwege de flexibiliteit kunt u deze namelijk eenvoudig in de gewenste vorm buigen.

Tyleen buis

Een belangrijk onderdeel van ons assortiment is de tyleen buis. Deze verkopen wij altijd met het KIWA keurmerk (voor waterleidingen) of met het GASTEC keurmerk (voor gasleidingen). De waterleidingen die dit keurmerk hebben, zijn te herkennen aan een blauwe streep aan de zijkant. De gasleidingen juist aan een gele streep aan de zijkant. Door deze keurmerken weet u zeker dat u met een tyleen buis van hoge kwaliteit aan de slag gaat. Bij ons bestelt u per rollen van 50 of 100 meter of laat u het door ons op de gewenste maat snijden. Dit geldt voor alle diameters tyleenslangen die wij in ons assortiment hebben.

Tyleen koppelingen

Voor zowel koppelingen voor water als voor gas bent u bij ons aan het juiste adres. De tyleen koppelingen voor water vindt u onder de categorieën: unidelta tyleen koppelingen, VDL koppelingen (klemkoppelingen) en unifit tyleen koppelingen. Voor tyleen koppelingen voor gas is de categorie hawle koppelingen de aangewezene, hier vindt u vast precies wat u zoekt. Ook al onze koppelingen zijn voorzien van de benodigde keurmerken, zodat u met kwaliteitsonderdelen aan de slag gaat. Bestel direct en profiteer van een snelle levering. Zo kunt u direct verder met uw aanlegklus!

Tyleen gasleiding

Het aanleggen van een gasleiding dient met deugdelijk materiaal te gebeuren. De tyleen gasleiding en koppelingen uit ons assortiment zijn daarom allen voorzien van het GASTEC keurmerk. De strenge eisen van dit keurmerk zorgen ervoor dat de tyleen gasleiding die u aanlegt met onze onderdelen aan uw vereisten zullen voldoen. Wilt u nadere toelichting over ons productaanbod of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Wij staan u graag te woord!