Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Suevia rondpompsysteem

Een bevroren waterleiding kan voor nogal wat overlast zorgen. Buiten dat het erg vervelend is om de dieren handmatig water te moeten geven, op het moment dat het minst aangenaam weer is om buiten te zijn, loopt u ook het risico op een gesprongen waterleiding.

Met een Suevia rondpompsysteem is dit verleden tijd. Dankzij dit betrouwbare warmtecirculatie systeem kunnen uw waterleidingen kunnen niet meer bevriezen, omdat het rondpompsysteem het water in beweging houdt en omdat een thermostaat inschakelt bij een door u ingestelde temperatuur om bevriezing te voorkomen. Het water wordt bij de rondpomp verwarmt en vervolgens de stal in gepompt.

Voor elke toepassing kunt u in deze drinkbak webwinkel een passend drink systeem vinden. Zowel voor de grotere stallen als de kleinschalige stallen bieden wij u een passende oplossing. De Suevia warmwatercirculatieunit model 300 (230V) / 303 (400) kan water leidingen verwarmen tot maximaal 200 meter. Model 311 werkt op krachtstroom en gaat tot maximaal 250 meter, model 312 werkt eveneens op krachtstroom en verwarmt de leidingen in uw stal tot maximaal 350 meter.

Alle bijbehorende producten kunt u ook vinden in ons assortiment, zoals drinkbakken en aansluitmateriaal.

Alle prijzen zijn inclusief BTW

De Suevia rondpompsystemen worden gratis bij u afgeleverd

Filters