Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Koop hier online uw draadfittingen en knelfittingen

PVC voordeel heeft een uitgebreid assortiment draadfittingen. U koopt hier voordelig online een groot aantal stalen en kunststof draadfittingen, in verschillende soorten en maten.

In ons assortiment ziet u pp draadfittingen. Dit zijn kunststof draadfittingen. U kunt bijv. de pp verloopringgebruiken in combinatie met tyleen koppelingen als u ergens een overgang heeft en de beschikbare koppelingen net niet op elkaar aansluiten.

Bij installaties waar vloeistof of gas door stroomt kunt u gebruik maken van de messing draadfittingen. Stel u heeft een camping en er moet een grote maat gas tyleen hoofdleiding worden aangelegd met aftakkingen naar de gebruikers in een kleinere maat gastyleen. Soms lukt dit niet met bestaande hawle koppelingen. In dit specifieke voorbeeld sluit u op de hoofdleiding een Hawle t-stuk met binnendraad aan. In deze situatie kan eenmessing verloopring uitkomst bieden.

Bij de overgang van tyleen naar koper is het handig om de messing knelfittingen te nemen. Wilt u een aftakking maken op de bestaande koperen leiding voor bijv. een gasleiding of waterleiding naar uw garage, tuinhuis of aanbouw? Neem dan eerst een messing knelkoppeling t-stuk met binnendraad. Hier past een tyleen koppeling puntstuk buitendraad in. gebruikt u om installaties te koppelen. Zo kunt u de draadfitting gebruiken om de leidingen af te dichten, of om ze met elkaar te verbinden. Afhankelijk van hetgeen waarvoor u de fitting nodig hebt vindt u hier verschillende exemplaren: een messing sok of nippel, een verloop nippel of een ander type. Maar ook vindt u hier polypropyleen fittingen, pijpnippels, soldeerfittingen en knelfittingen van messing.

Bekijkt u in deze webshop de verschillende typen fittingen en koop zeer voordelig en eenvoudig online de producten die u nodig hebt. PVC Voordeel biedt u een ruim aanbod fittingen: draadfittingen, gasdraadfittingen, polypropyleen en messing knelfittingen, alsmede pijpnippels. Voor elke klus koopt u bij de webwinkel PVC Voordeel het juiste exemplaar. Bestel vandaag nog online de producten die u nodig hebt en profiteer van zeer voordelige prijzen!

Installatiemateriaal

Z