Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Suevia drinkbakken

Drinkbakken van Suevia staan al jarenlang bekend als kwalitatief hoogstaande producten. Een drinkbak van Suevia is te verkrijgen in gietijzer, kunststof en roestvast staal. In ons assortiment treft u de verschillende Suevia drinkbakken aan. De producten verschillen in prijs/kwaliteit verhouding, materiaal en type drinkbak. De drinkbakken zijn allemaal in ruime aantallen voorradig zodat u uw drinkbak(ken) altijd met 1, hooguit 2 werkdagen in huis heet!

Suevia

Suevia drinkbakken gaan jarenlang mee en zijn dan ook een goede investering. Suevia heeft zowel vlotterdrinkbakken als ventieldrinkbakken in het assortiment. Ook voor weidedrinkbakken en drinkbakken voor in de loopstal kunt u kiezen uit een ruime keus aan drinkbakken. Voor elke toepassing en elk dier is er een geschikte drinkbak.

Vlotterdrinkbak

Een vlotterdrinkbak geeft automatisch water af wanneer een dier aan het drinken is. Deze modellen zijn vooral geschikt voor gevoelige dieren of dieren die de kracht niet hebben om het drinkventiel in te drukken. De ventieldrinkbakken zijn niet geschikt voor deze dieren en geven water wanneer uw dier het ventiel indrukt.

Ventieldrinkbak

De Suevia ventieldrinkbakken zijn er in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit een kunststof bak, of een geëmailleerde gietijzeren drinkbak. Er zijn ook enkele modellen in RVS uitgevoerd en een aantal verwarmbare drinkbakken die in de winter niet zullen bevriezen. Door de hoge kwaliteit ventielen zullen deze altijd licht en gemakkelijk indrukbaar zijn. Het messing materiaal roest niet, dus een lange levensduur en goede waterkwaliteit is gewaarborgd.

Drinkbakken voor in de loopstal

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wij werken vanuit een grote voorraad. Bestel uw drinkbak vandaag nog online en binnen de kortste keren heeft u een professionele drinkbak in huis! De levertijd bedraagt op alle modellen 1 a 2 werkdagen.