Drainagebuis

Bent u op zoek naar een geschikte drainagebuis? Drainage wordt onder meer toegepast bij het draineren van landbouwgronden, voor cunetdrainage, voor paarden rijbanen en voor een eb en vloed bodem in een paardenrijbak. Maar is ook geschikt om te worden toegepast in uw tuin! Wanneer u te maken heeft met overtollig water dat blijft staan op uw gazon, of wanneer uw kelder geregeld onder water staat, kan een drainagebuis uitkomst bieden. In het assortiment van PVC Voordeel vindt u alle benodigde drainagebuizen en drainage koppelingen die voldoen aan de KOMO kwaliteitseisen. KOMO is het bekendste keurmerk van de bouw. Koop de drainagebuis naar wens voordelig en snel online bij PVC Voordeel!

Drainagebuizen

PVC Voordeel verkoopt drainagebuizen met diverse omhulling, in alle bestaande maten met een diameter van 50 t/m 200 mm. Alle drainagebuizen zijn op een rol van 25, 50 of 150 meter verkrijgbaar, zodat u altijd over de juiste hoeveelheid drainagebuizen beschikt! Wanneer u nog een aantal meter drainagebuis extra wilt hebben, kunt u deze ook los per meter kopen. In het assortiment vindt u onder meer een flexibele drainagebuis vervaardigd uit polyethyleen materiaal. De binnen buis van de drainageslang heeft hierdoor een zeer hoge chemische resistentie. Daarnaast is deze zwarte buis uv-bestendig. Hierdoor blijft hij sterk en flexibel! Bekijk alle type drainagebuizen online.

Drainagebuis aanleggen

Gaat u zelf een drainagebuis aanleggen? Dan is het van belang dat u een drainagebuis kiest dat past bij de grondsoort waarin u de drainage gaat plaatsen. Zo kunt u kiezen voor:

  • Ongeperforeerd (blind) & kaal geperforeerd: Voor een grote weerstand tegen gronddruk en een hoge chemische resistentie.
  • Geperforeerd en omhuld met kokosvezel PP450: Voor toepassing in kleigrond om wegrotten tegen te gaan.
  • Omhuld met polypropyleenvezel PP700: Voor toepassing in zand, veen en kleigrond.

Op een goede en duurzame manier een drainagebuis aanleggen doet u zelf heel eenvoudig met behulp van de juiste drainage hulpstukken. Heeft u vragen over een drainagebuis aanleggen of wilt u er zeker van zijn dat u de juiste drainagebuis koopt? Neem dan contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Drainagebuis kopen

Wie een betrouwbare afwatering wil aanleggen kan bij PVC Voordeel voordelig een hoge kwaliteit drainagebuis kopen. Wij leveren alleen het beste van het beste en uw bestelling wordt bovendien snel bezorgd! Zo kunt u zonder oponthoud verder aan uw klus. Voor buizen, hulpstukken en ander drainage materiaal bent u bij ons aan het juiste adres. Een drainagebuis kopen bij PVC Voordeel is daarom altijd een verstandige keuze!