Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Bevestigingsmateriaal

PVC voordeel verkoopt een groot aantal bevestigingsmaterialen voor pvc buizen en pe buis. De buizen en bevestigingsmaterialen zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Om bijvoorbeeld uw regenpijp aan de muur te bevestigen koopt u hier voordelig de benodigde materialen. Voor de montage van kleine tot zeer grote buizen vindt u hier de geschikte buisklem.

PVC Voordeel heeft een zeer ruim assortiment bevestigingsmaterialen. Bevestigingsmateriaal zoals allerlei beugels,, buisklemmen, clips, muurplaten, bouten, moeren om buizen en slangen aan de muur of plafond te bevestigen Ook alles op het gebied van bevestiging van buizen aan de fundering bent u bij ons op het juiste adres.

Naast het meest gangbare bevestigingsmateriaal heeft PVC Voordeel ook RVS bevestigingsmateriaal zoals RVS muurplaten, rvs beugels en rvs houtdraadpennen. Moet u buizen, slangen of pijpen aan het plafond bevestigingen hebben we een uitgebreid assortiment aan spantklemmen en profielklemmen.

PVC Voordeel biedt alles aan tegen de laagste prijzen! Ga daarom ook voor al uw bevestigingsmaterialen naar Haxo.nl. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over zakelijke bestellingen? Mail dan naar info@pvcvoordeel.nl of bel naar 0850 020 030

Installatiemateriaal

Z