Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Heb je materialen nodig voor installatiewerkzaamheden?

Het vakgebied van installatietechniek is zeer uitgebreid en omvat verschillende disciplines. Denk hierbij aan elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, transportinstallaties en warmte- en koude installaties. Zowel elektromonteurs als loodgieters zijn actief binnen de installatietechniek, en deze vakgebieden overlappen elkaar op bepaalde gebieden. Of je nu thuis zelf installatiewerkzaamheden uitvoert of professioneel werkzaam bent in de installatiebranche, je zult altijd te maken krijgen met specifieke installatiematerialen. Net zoals het vakgebied zelf, is er ook een breed scala aan installatiematerialen beschikbaar. Bij PVC Voordeel vind je alle soorten installatiematerialen die je nodig hebt.

Welke installatiematerialen heb je nodig?

Welke installatiematerialen je nodig hebt, hangt af van het type installatiewerkzaamheden dat je uitvoert. Bij installatiewerkzaamheden krijg je vaak te maken met het verbinden van leidingen en slangen, waarvoor je koppelingen en fittingen nodig hebt. De keuze van de juiste fittingen en koppelingen hangt af van de specifieke toepassing. Er zijn talloze soorten fittingen en koppelingen beschikbaar, dus het is belangrijk om je goed te oriënteren. Naast fittingen en koppelingen zijn ook appendages, zoals kranen, leidingen en afsluiters standaard installatiematerialen voor een installateur. Met behulp van leidingen zorg je ervoor dat water, andere vloeistoffen, elektriciteit of pneumatische systemen van het ene naar het andere punt worden getransporteerd. Kranen zijn onmisbaar in de installatietechniek, niet alleen in sanitaire ruimtes, maar ook op leidingen om bijvoorbeeld de toevoer af te sluiten.

Koop installatiemateriaal bij PVC Voordeel

Als je bezig bent met installatiewerkzaamheden, zul je merken dat je te maken krijgt met een breed scala aan installatiematerialen. Het is van groot belang om materialen van hoogwaardige kwaliteit aan te schaffen, omdat je anders mogelijk teleurgesteld zult zijn op de lange termijn. Bij PVC Voordeel ben je aan het juiste adres voor het kopen van hoogwaardig installatiemateriaal. Hier vind je een uitgebreid assortiment installatiematerialen, overzichtelijk gecategoriseerd in productgroepen. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij vragen. We voorzien je graag van advies over welke materialen je nodig hebt voor jouw specifieke project.

Installatiemateriaal

Z