Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Spiraalslang

Een spiraalslang is een flexibele slang met een spiraalvormige structuur, meestal gemaakt van materialen zoals PVC. De slang heeft in de buitenwand een spiraal van kunststof of metaal. Deze spiraal zorgt ervoor dat de buitenwand van de slang niet vacuüm kan worden getrokken en naar binnen wordt gedrukt. Hierdoor blijft de slang in model. Deze slang staat bekend om zijn veelzijdigheid en wordt gebruikt voor verschillende toepassingen.

Spiraalslang voor het oppompen van vloeistoffen

Een spiraalslang is een zuigslang. Dat betekent dat de slang gebruikt wordt om vloeistoffen, zoals water, op te zuigen uit een ondergelopen kelder, een put of uit een sloot.

Spiraalslangen worden vaak gebruikt bij de tuinirrigatie en in de tuinbouw om het water voor de beregening uit de sloot op te pompen.

Spiraalslangen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, lengtes en materialen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen en omgevingen. Ze kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften en worden gebruikt met verschillende soorten koppelstukken en accessoires.

Over het algemeen biedt een spiraalslang een handige en veelzijdige oplossing voor irrigatie, reiniging en transport van vloeistoffen en gassen in diverse situaties en industrieën.

Spiraalslang van PVC

De spiraalslang van PVC worden veel gebruikt, omdat ze duurzaam en veelzijdig zijn. De PVC spiraalslang is geschikt voor schoon en licht vervuild water, maar ook lichte zuren.

Zorg ervoor dat je de juiste diameter en lengte kiest die past bij jouw specifieke behoeften. Met een slangklem zorg je ervoor dat de spiraalslang aan de slangtule van de pomp blijft zitten als er druk op komt.

Een spiraalslang koop je bij PVCVoordeel

Bij PVCVoordeel bieden we een uitgebreid assortiment spiraalslangen en andere slangen en drukleidingen van hoogwaardige kwaliteit. Onze spiraalslangen zijn ontworpen om langdurig en betrouwbaar te presteren, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Of je nu water moet verwijderen uit een kelder, een zwembad moet leegpompen of andere vloeistoffen moet transporteren, onze spiraalslangen bieden de oplossing die je nodig hebt.

Heb je nog een vraag of wil je graag advies? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag en geven je alle informatie die je nodig hebt om voor jou de juiste keuze te maken.

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Filters