Druppelslang

 

Druppelslang

U legt zeer eenvoudig en snel een druppelbevloeiingssysteem aan met een druppelslang en bijbehornde accessoires zoals t-stukken, eindstoppen, bochten, kranen en grondpennen. Bij  PVC Voordeel vindt u alles wat u nodig hebt om zelf een bevloeiingsysteem aan te leggen voor het bewateren van heggen, struiken en andere beplanting in smalle stroken en borders. Van de duppelslang tot een knie slangtule, een puntstok, afsluitkranenen en grondpennen voor het vastzetten van de druppelslang is goedkoop online verkrijgbaar in onze beregening winkel.

Druppelslang Rain Bird

De druppeladerslang is zeer flexibel waardoor de aanleg van een druppelbevloeiingssysteem zeer eenvoudig is. De druppelslang die u hier treft is ondermeer geschikt voor gazons, bomen, heggen en struiken. Wij hebben bovengrondse druppelslang in de kleur zwart en bruin zodat u kunt kiezen welke kleur het beste past in de omgeving van uw tuin. Daarnaast is er sinds kort ook ondergrondse druppelslang van het merk Rain Bird die u geheel in de grond kunt wegwerken. De voordelen van deze manier van bewatering zijn: betere bewatering naar de wortels en minder verdamping. Deze ondergrondse druppelslang biedt ook uitkomst op plaatsen waar u te maken kunt krijgen van vandalisme door buitenstaanders, of bijv. door kleine kinderen of gehandicapten die aan de slang kunnen gaan trekken. In deze gevallen kunt u de slang beter ondergronds wegwerken. Doordat er in alle types druppelslang geen drukverlies mogelijk is, is de druppelslang ook uitstekend geschikt voor beplanting op schuine taluds.

Druppelslang kopen

De druppelslang is drukgecompenseerd waardoor er geen drukverlies plaats vindt. Uit iedere opening in de slang stroomt evenveel water naar uw planten. De druppelslang is verkrijgbaar in de kleur zwart en bruin zodat u kunt kiezen welke kleur het beste past in uw omgeving. Bekijk hier online alle druppelslangen, hulpstukken, oversteekfittingen en andere benodigdheden om van de druppelslang een waar beregening bevloeiingssysteem te maken.

Bij PVC voordeel koopt u voordelig online alles wat u nodig hebt voor beregening en druppelslang