Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Tuinslanghouder

Een tuinslanghouder is een handig accessoire dat wordt gebruikt om tuinslangen netjes op te bergen en georganiseerd te houden wanneer ze niet in gebruik zijn. Deze houders zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals metaal of kunststof en zijn ontworpen om de tuinslang op te rollen en veilig vast te houden.

Tuinslanghouders bevestig je eenvoudig aan de muur

De tuinslanghouders kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd met behulp van een paar schroeven. Je kunt ervoor kiezen om de tuinslanghouder aan de buitenmuur te plaatsen, maar het is ook prima mogelijk om de tuinslanghouder binnen te bevestigen, bijvoorbeeld in de schuur of de garage.

Naast een tuinslanghouder die bevestigd wordt aan de muur, kan je ook kiezen voor een slanghaspel aan de muur of een slangenwagen voor meer flexibiliteit.

Muur gemonteerde houders worden direct aan een muur of schutting bevestigd en bieden een handige opbergoplossing die ruimte bespaart. Een tuinslang die opgerold in de schuur ligt, neemt veel ruimte in beslag. Nu de tuinslang verticaal wordt opgehangen, heb je weer veel vloeroppervlak vrij voor andere dingen.

Tuinslanghouder direct aan de kraan

Optimale tuinopslag begint met een tuinslanghouder aan de muur. Ontdek de diversiteit aan modellen die perfect passen bij jouw behoeften. Gardena heeft nu een tuinslanghouder die direct aan de kraan wordt bevestigd. Zo hoef je de tuinslang bij het opruimen niet van de kraan te halen en rol je deze direct onder de kraan op, wel zo makkelijk. Je hebt hem meteen bij de hand waar je hem nodig hebt.

Naast tuinslanghouders ook tuinhaspels en slangenwagens als optie

Op zoek naar meer geavanceerde opties? Kies dan voor een tuinslanghaspel aan de muur met een automatische haspel. Hier zit de tuinslang al in en rolt hij zichzelf na gebruik automatisch weer op. Met deze slimme oplossing wordt tuinieren nog eenvoudiger en efficiënter.

Vrijstaande slangenwagens of slanghaspels kunnen eenvoudig op de grond worden geplaatst en zijn ideaal voor gebruik op terrassen of in garages. Draagbare slanghapsels zijn compact en lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst en opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt.

Het gebruik van een tuinslanghouder helpt niet alleen om de tuinslang georganiseerd te houden, maar verlengt ook de levensduur door te voorkomen dat de slang in de war raakt, knikt of beschadigd raakt. Daarnaast maakt het snel en gemakkelijk oprollen en afrollen van de slang het bewateren van de tuin een eenvoudige taak.

Tuinslanghouder koop je bij PVCVoordeel

Bij PVCVoordeel hebben we een ruim assortiment tuinslanghouders voor het netjes en geordend opbergen van de tuinslang na een klus en allerlei andere producten op het gebied van watertechniek. We hebben de tuinslanghouders gewoon op voorraad, waardoor we de bestelling snel naar je toe kunnen brengen. Heb je nog een vraag of wil je advies? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag en geven je alle informatie die je nodig hebt.

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Filters