Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Slangkoppelingen

Ben je op zoek naar hoogwaardige slangkoppelingen voor diverse toepassingen? Ontdek ons uitgebreide assortiment aan slangkoppelingen bij PVCVoordeel. Of je nu een eenvoudige Gardena tuinslang wilt koppelen of een robuuste brandweerslang, wij bieden altijd een passende oplossing voor jouw behoeften.

Verbind eenvoudig tuinslangen met onze slangkoppelingen

Heb je een grote tuin en gebruik je een tuinslang om deze te besproeien? Dan is de kans groot dat je extra lengte nodig hebt. Met onze hoogwaardige slangkoppelingen, zoals de tuinslang koppelingen, verbind je jouw tuinslangen moeiteloos, zodat je de benodigde lengte bereikt. Onze slangkoppelingen zijn ontworpen voor een snelle en stevige verbinding tussen tuinslangen. Daarnaast bieden we ook slangkoppelingen voor aansluiting op pompen, waardoor je altijd de juiste koppeling voor jouw toepassing vindt.

Voor elke slang de juiste koppeling

Met ons diverse aanbod aan slangkoppelingen vind je altijd de juiste voor jouw project. Of je nu materialen van Gardena gebruikt of professionele messing slangkoppelingen nodig hebt, wij hebben het in huis. Kies bijvoorbeeld voor hoogwaardige Gardena slangkoppelingen voor een betrouwbare verbinding van je tuinslangen. Voor professioneel gebruik en bij waterslangen met een grotere diameter raden we onze messing Geka slangkoppelingen met bajonet aan, waarmee je eenvoudig kunt koppelen en ontkoppelen door de koppeling delen een kwartslag ten opzichte van elkaar te draaien.

Met onze aluminium storzkoppelingen, ook wel brandweer koppelingen genoemd, verbind je op een professionele manier een platte slang, zoals de brandweerslang. Deze koppelingen zijn heel snel met elkaar te verbinden en worden gebruikt in situaties waar snelheid van belang is.

Slangkoppelingen koop je bij PVCVoordeel

Wil je tuinslangen, irrigatieslangen of andere waterslangen met elkaar verbinden? Bij PVCVoordeel vind je een breed assortiment slangkoppelingen in alle gangbare afmetingen, maar ook in specialistische diameters. Naast alle soorten slangkoppelingen vind je bij ook ons ook alle andere producten op het gebied van watertechniek.
Bovendien staan onze specialisten klaar om je van deskundig advies te voorzien, mocht je nog twijfelen over welke slangkoppelingen het meest geschikt zijn voor jouw project. Bestel vandaag nog jouw slangkoppelingen bij PVCVoordeel en profiteer van hoogwaardige kwaliteit en snelle levering!