Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Watertechniek

Gaat u een beregeningsinstallatie aanleggen of bent u op zoek naar een pomp? Heeft u een waterslang of tuinslang met koppelingen nodig? Dan bent u bij PVCVoordeel aan het juiste adres. Bij ons vind je alles op het gebied van watertechniek.

Alles op het gebied van beregening bij PVCVoordeel

Voor de beregening van de tuin kan je kiezen voor een eenvoudige goedkope oplossing, zoals een zwenksproeier. Deze oplossing is prima als de sproeier maar heel af en toe wordt gebruikt om de tuin van water te voorzien. Maar de afgelopen jaren leert de ervaring dat er in de zomer vaak een lange periode zonder regen is. In deze tijd is het om de tuin mooi te houden, cruciaal om te tuin te beregenen.

Voor veel mensen die een druk leven hebben en de tuin het liefst gebruiken om ervan te genieten, kan een beregeningsinstallatie aangestuurd door een beregeningscomputer dan de beste oplossing zijn. Zeker als er een meter wordt toegevoegd die de vochtigheidsgraad in de bodem meet, wordt het beregeningssysteem alleen ingeschakeld wanneer dat nodig is.

Dus of je nu een eenvouidige beregeningswens hebt of een hele uitgebreide, bij PVCVoordeel zit je goed. Wij verkopen alles op het gebied van automatische beregening zoals sproeiers, beregeningscomputers, druppelslangen, mageneetkleppen. Bij sproeiers kunt u denken aan pop-up sproeiers, klepelsproeiers, gazonsproeiers, vernevelaars, maar ook aan micro irrigatie voor het druppelsgewijs bewateren van uw planten.

Voor elke klus een pomp

Ook voor diverse soorten pompen bent u bij PVCVoordeel aan het juiste adres. Dat kan een pomp zijn om het water voor de beregening uit een sloot of een bron op te pompen.

Maar het kan ook een pomp betreffen, die het water juist wegppompt van een plek. Bijvoorbeeld een dompelpomp die wordt gebruikt om de kelder of het zwembad leeg te pompen. Bij deze klus wordt er schoon water weggepomt. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat vervuilld water moet worden afgevoerd, dan kies je voor een vuilwaterpomp.

Slangen en koppelingen in alle soorten en maten

Bij PVCVoordeel kunt u voor allerlei soorten slangen en koppelingen terecht. Naast waterslangen hebben we ook een uitgebreid assortiment luchtslangen, vloeistofslangen en benzineslangen.

Bij de waterslangen kennen we uiteraard de tuinslang, die zowel voor hobbymatig al professioneel gebruik wordt toegepast. Maar voor het zware werk hebben we ook de Tricoflex slangen in ons assortiment. Deze worden vaak gebruikt om een weiland, paddock of rijbaan mee te beregenen. Samen met een klepelsproeier met een sproeistandaard en de geka koppelingen heb je een effectieve snel verplaatsbare manier om te beregenen.
Naast de tuinslangen ben je bij PVCVoordeel ook aan het juiste adres voor zwembadslangen, brandweerslangen, ook wel platte slangen genoemd en de zuig & persslangen. Ook voor deze slangen hebben we uiteraard de bijpassende koppelingen en slangklemmen.

Voor al uw producten op het gebied van watertechniek: PVCVoordeel!

Watertechniek is onze specialiteit. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad op het gebied van watertechniek producten. Heb je nog een vraag of wil je graag advies? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij geven graag de informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken.