Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Slangklemmen

Welkom bij PVCVoordeel, dé bestemming voor hoogwaardige slangklemmen. Bij PVCVoordeel begrijpen we het belang van water- en luchtdichte verbindingen tussen slangen en koppelingen. Ons assortiment biedt niet alleen verschillende soorten slangklemmen, maar ook diverse afmetingen, zodat je altijd de perfecte slangklem hebt voor jouw specifieke toepassing.

Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional in de industrie, onze uitgebreide selectie slangklemmen voorziet in al jouw behoeften. Van RVS slangklemmen tot handige sets, we hebben het allemaal. Duik in ons assortiment slangklemmen en andere producten op het gebied van watertechniek en ontdek waarom onze klanten steeds weer voor PVCVoordeel kiezen.

Wat is een slangklem?

Een slangklem is een eenvoudige manier om een slang stevig te bevestigen aan een aansluiting, zoals een kraan of een andere slang. Het doel is om een water- en luchtdichte verbinding te creëren, waardoor lekkage wordt voorkomen. Een typische slangklem bestaat uit een ring die strak om de slang wordt geklemd, en deze ring wordt vastgedraaid met een schroefmechanisme, meestal door een schroevendraaier.

Belangrijke kenmerken van een slangklem zijn onder andere:

  1. Materiaal: Slangklemmen zijn vaak gemaakt van materialen zoals roestvrij staal, verzinkt staal of verchroomd staal om corrosie te voorkomen.

  2. Wormschroef: Dit is het schroefmechanisme waarmee de klem strak om de slang wordt getrokken. Het zorgt voor een stevige bevestiging.

  3. Afgeronde Randen: Hoogwaardige slangklemmen hebben afgeronde randen om beschadiging of insnijding van de slang te voorkomen.

Slangklemmen zijn essentieel in situaties waar een betrouwbare, waterdichte afdichting vereist is, zoals bij het aansluiten van waterslangen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en effectief bij het voorkomen van lekkages. Verschillende soorten slangklemmen kunnen worden gebruikt, afhankelijk van de toepassing en het type slang dat wordt gebruikt.

Wist je dat de juiste slangklem de levensduur van je slangen aanzienlijk kan verlengen? Een goed bevestigde slangklem zorgt voor een lekdichte verbinding, waardoor onnodige slijtage wordt voorkomen.

Onze collectie slangklemmen

  • RVS Slangklemmen: Duurzaamheid ontmoet functionaliteit met onze RVS slangklemmen. Roestvrij staal zorgt voor een langdurige, betrouwbare bevestiging, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

  • Slangklem tang: Vereenvoudig de installatie met onze handige slangklem tang. Een must-have gereedschap dat ervoor zorgt dat je klemmen veilig en stevig worden bevestigd.

  • ABA Slangklemmen assortiment: Ontdek de veelzijdigheid van ABA slangklemmen in ons uitgebreide assortiment. Voor elke toepassing de juiste klem binnen handbereik.

  • Slangklemmen met vleugelmoer: Gemakkelijk aan te draaien zonder gereedschap, onze slangklemmen met vleugelmoer bieden snelle en betrouwbare bevestigingen.

  • Kunststof slangklemmen: Perfect voor toepassingen waar corrosiebestendigheid een prioriteit is. Onze kunststof slangklemmen bieden uitstekende prestaties zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

  • Mikalor slangklemmen: Ontdek topkwaliteit met Mikalor slangklemmen. Betrouwbare bevestigingen voor verschillende toepassingen.

Bij PVC voordeel vindt u een slangklem van RVS of een verzinkte wormschroefklem. De roestvrijstalen slangklem is verkrijgbaar in diverse diameters, zodat u voor elk type tuinslang of andere waterslang de juiste maat vindt. Ook de wormschroefklem is verkrijgbaar in verschillende diameters. Beide klemmen zijn eenvoudig aan te draaien met een schroevendraaier.

Naast de bekende wormschroefklemmen leveren wij ook de Mikalor slangklemmen. De wormschroef slangklemmen in verzinkt staal voldoen aan de NATO-keur.

Een gegarandeerde waterdichte verbinding met onze slangklemmen

Of je nu een waterslang direct aan de kraan wilt monteren of via een koppeling wilt verbinden, onze slangklemmen zorgen voor een betrouwbare oplossing. Vooral in situaties waar waterlekkage absoluut moet worden voorkomen, zijn slangklemmen onmisbaar. Eenvoudig in gebruik, maar zeer effectief om lekkages te voorkomen. Een strakke bevestiging met de slang zorgt ervoor dat er geen vocht tussen kan lekken.

Tip: Bij het bevestigen van slangklemmen, zorg ervoor dat ze stevig zijn aangedraaid om lekkage te voorkomen. Gebruik een slangklem tang voor een optimale grip.

Slangklemmen koop je bij PVCVoordeel

Bij PVCVoordeel staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Dus als je er zeker van wilt zijn dat de slangklemmen van hoogwaardige kwaliteit zijn en zorgen voor een betrouwbare lekvrije verbinding van de slang, bestel dan je slangklemmen bij PVCVoordeel.
Ontdek de perfecte slangklem voor jouw project en ervaar het gemak van hoogwaardige bevestigingen. Bestel vandaag nog en profiteer van snelle levering en scherpe prijzen!

Filters