Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Klepelsproeier

Met de klepelsproeier, ook wel tiksproeier of messing sectorsproeier genoemd, van PVCVoordeel is het besproeien van gazons, weiland en sportvelden een fluitje van een cent. De sectorsproeier instellen doe je eenvoudig zelf. Deze is ook op een later moment weer aan te passen.

In ons uitgebreide assortiment beregeningsmateriaal vind je een hoogwaardige weiland sproeier die voldoet aan al je behoeften. We hebben een ruime voorraad klepelsproeiers van gerenommeerde merken zoals Vyrsa, Komet en het Amerikaanse topmerk Rainbird.

Klepelsproeier instellen

Klepelsproeier instellen als sectorsproeier

Voor de juiste bewatering van je tuin of land moet je op de goede manier de rondsproeier of sectorsproeier instellen. Alleen dan krijgen de planten en gewassen voldoende water om te kunnen groeien. Hoe het instellen van de sector van de klepelsproeier precies gaat, hangt af van de sproeier die je kiest. Voor vrijwel elke sectorsproeier of rondsproeier geldt, dat je de waterboog kunt aanpassen met behulp van een nozzle. Je krijgt er standaard één meegeleverd.

Eventuele extra nozzles zijn los verkrijgbaar en vind je in ons uitgebreide assortiment. Wil je de klepelsproeier instellen en heb je hier vragen over? Stel ze dan gerust aan de experts van onze klantenservice. Zij staan je graag te woord.

Klepelsproeier instellen als rondsproeier

De klepelsproeier is zeer flexibel, waardoor je er zowel voor kan kiezen om een deel van de cirkel te beregenen, maar het is ook mogelijk om de klepelsproeier als rondsproeier in te stellen. Je schuift dan de 2 pinnetjes waarmee de sector wordt ingesteld tegen elkaar aan. Nu zal de sproeier de gehele cirkel besproeien en draait hij aan het einde van de 360 graden terug.

Klepelsproeier met buitendraad aansluiting

De klepelsproeier van Vyrsa heeft een aansluiting met buitendraad. Deze sproeier kan je dan ook heel gemakkelijk aansluiten op een sproeistandaard. De sproeistandaard is voorzien van een binnendraad aansluiting. Zorg ervoor dat de diameter hetzelfde is, of gebruik een verloop. Uiteraard is de klepelsproeier ook aan te sluiten op een beregeningscomputer of op een kraancomputer. Zeker bij gebruik voor een rijbak zie je regelmatig dat de klepelsproeiers in een vaste opstelling worden gebruikt rond de rijbaan.

Messing klepelsproeiers makkelijk verplaatsbaar

Je kiest voor hoge kwaliteit met messing klepelsproeiers van Vyrsa. Bij PVCVoordeel hebben we diverse varianten op voorraad. Naast relatief kleine modellen sproeiers met een sproeibereik van 6 tot en met 20 meter, hebben we ook grotere varianten die tot wel 70 meter ver kunnen sproeien. Zo heb je ook voor het weiland een ideale weiland sproeier.

Heb je planten of gewassen die gemakkelijk beschadigen? Dan is het wellicht verstandig om, in plaats van een messing sectorsproeier, een pop-up sproeier te gebruiken. Deze hebben een minder harde waterstraal, zodat je planten intact blijven en toch voldoende water krijgen. De pop-up sproeiers en messing klepelsproeiers bestel je allemaal voordelig online bij PVCVoordeel!

Komet sproeier

Aluminium klepelsproeiers van Komet

Naast messing varianten vind je bij ons ook aluminium klepelsproeiers, de zogenaamde kanonsproeiers. Deze zijn leverbaar met een maximaal sproeibereik van wel 33 meter! Uiteraard hebben we ook kleinere varianten van de Komet sproeier voor je.

Onze aluminium klepelsproeiers zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en hebben een lange levensduur. Extra nozzles om uw sproeiers mee af te stellen bestel je bij ons eenvoudig mee. Zo haal je in één keer alles in huis voor een goede beregening van je planten.

Kunststof sproeiers voor beregening kleine oppervlakten

Naast sproeiers van messing en aluminium, vind je bij PVCVoordeel ook kunststof klepelsproeiers. Kleine en middelgrote oppervlakken voorzie je hiermee eenvoudig van water. Met een kunststof sectorsproeier van het merk Vyrsa weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt. Het merk staat wereldwijd bekend om de uitstekende kwaliteit en lange levensduur van zijn producten.

Komet sproeier

Klepelsproeier voor de beregening van een weiland

Met behulp van de juiste klepelsproeier wordt de beregening van het gras en planten een eitje! Kies je voor een rondsproeier of wil je meer instellingsmogelijkheden en ga je voor een sectorsproeier? De keuze is geheel aan jou!

Als je er niet uitkomt, kan je gerust hulp vragen aan de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Zij hebben veel kennis en beantwoorden graag je vragen. Zo zorgen we ervoor dat je de ideale klepelsproeier voor de beregening van de complete tuin in huis haalt.

Een klepelsproeier koop je bij PVCVoordeel

Je bestelt bij PVCVoordeel eenvoudig online al je beregeningsmateriaal. Zo kan je bij ons onder andere een kleppendoos, magneetklep, nevelsproeier en klepelsproeier kopen. Ook praktische accessoires zoals een sproeistandaard vind je in onze webshop voor een scherpe prijs. Wacht niet langer en geef je gazon, weilanden en sportvelden de benodigde waterbehandeling met de klepelsproeiers van PVCVoordeel. Bestel vandaag nog en profiteer van een snelle levering en uitstekende service.

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!