Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Dompelpompen

Dompelpompen: Efficiënte oplossingen voor waterbeheer

Maak kennis met de krachtige wereld van dompelpompen, zoals de vlakzuigende dompelpomp, schoon water dompelpomp en de regentonpomp, bij PVCVoordeel, dé webshop gespecialiseerd in hoogwaardige waterpompen. Dompelpompen, ook wel klokpomp genoemd, zijn de stille krachtpatsers onder de waterpompen en bieden een scala aan mogelijkheden om water efficiënt te verplaatsen in en om huis. Een dompelpomp wordt normaal gesproken ingezet als er water moet worden weggepompt of over gepompt uit ondiepe (tot gemiddeld 7 meter) bronnen. De opvoerhoogte van de dompelpomp is dus vaak maximaal 7 meter.

Of je nu water uit kelders in huis, vijvers, regentonnen of andere bronnen wilt pompen, onze dompelpompen staan garant voor betrouwbare prestaties in elke situatie. Wij zorgen ervoor dat u de juiste informatie heeft om de goede dompelpomp te kunnen kiezen.

Dompelpompen assortiment: Keuze in capaciteit, type en merk

Met ons uitgebreide assortiment dompelpompen vind je altijd de perfecte oplossing voor jouw specifieke situatie. Kies uit diverse capaciteiten, types en gerenommeerde merken zoals Pedrollo, JS pompen en Ponstar. Voor elke situatie is er een geschikt type dompelpomp.

Ontdek onze hoogwaardige dompelpompen en optimaliseer het waterbeheer in en om je huis. Of het nu gaat om het wegpompen van vuilwater, het leegpompen van de kruipruimte of het leegpompen van de regenton met een regetonpomp, onze dompelpompen bieden de uitkomst.

Waterafvoer met een vuilwaterpomp: Voor het écht zware werk

Optimaliseer de waterafvoer met onze vuilwater dompelpompen. Een vuilwaterpomp is klaar voor het écht zware werk met een grote pompcapaciteit. Dus als het water flink vervuild in de vorm van zand, fecaliën, maar ook bijvoorbeeld sloot-/vijverwater, dan kies je voor een vuilwater dompelpomp. Een voorbeeld van vuil water is toilet water, maar denk hierbij ook aan situaties in de bouw of in de agrosector.

Een pomp voor vuilwater dompelpomp systeem is voorzien van een kanaal waaier die grote vaste delen kan verkleinen en een filter die de pomp beschermt.

Niet iedere dompelpomp is geschikt om vuilwater weg te kunnen pompen. Bij iedere dompelpomp wordt er aangegeven hoe groot de vaste delen in het water mogen zijn. Een zandkorrel is vaak niet groter dan 1 mm, maar als een aantal zandkorrels bij elkaar klonteren, kan dit al snel een vast deeltje met een diameter van 5 mm of meer worden.

Welke dompelpomp is nu geschikt voor welk water?

 • Schoon water: Iedere dompelpomp

 • Schoon water met een klein beetje zand/gruis: Iedere dompelpomp

 • Vuilwater (bijv. zanderig/modderig water): Alleen vuilwater dompelpomp

 • Water met fecaliën: Alleen grinder dompelpompen van JS

Vlotter: Automatische regeling voor efficiënt gebruik

Bij het kiezen voor een dompelpomp is het verstandig vooraf te bepalen waar u de dompelpomp voor wilt inzetten. Wilt u de dompelpomp permanent aan laten staan? Dan kiest u voor een dompelpomp met vlotter. De vlotter schakelt automatisch in en uit op basis van het waterniveau. Is het waterniveau te hoog in bijvoorbeeld de put, dan gaat de dompelpomp met vlotter aan en wordt het water weggepompt. Is het waterniveau daarna weer op het gewenste hoogte dan wordt de dompelpomp automatisch uitgeschakeld.

De dompelpompen in ons assortiment zijn voorzien van vier verschillende typen vlotters:

 • Interne vlotter: de dompelpomp schakelt in bij een waterniveau van ± 12 - 13 cm. Deze vlotter is perfect geschikt in kleine ruimtes.

 • Schuifvlotter: Met een schuifvlotter kunt u zelf het automatische inschakelniveau van de pomp bepalen vanaf ± 10 cm. Deze vlotter is perfect geschikt in kleine ruimtes.

 • Kabelvlotter: Deze vlotter zit vast aan de pomp door middel van een kabel. De lengte van deze kabel kunt u korter maken, waarmee u het in- en uitschakelniveau van de pomp zelf kunt bepalen.

 • Vlotterarm: Deze vlotter zit vast aan de pomp en heeft een vast in- en uitschakelniveau.

Met de vlotterfunctie in onze dompelpompen wordt het pompsysteem automatisch geregeld. Dit zorgt voor een efficiënt gebruik en voorkomt overmatige belasting van de pomp in diverse situaties.

Schoon water dompelpomp: Heldere oplossing voor diverse toepassingen

Alle dompelpompen kunnen omgaan met schoon water. Maar er zijn er ook schoonwater dompelpompen, welke speciaal geschikt zijn voor schoon water. Deze pompen zijn compact, hebben een vrij laag inschakelniveau (bij het gebruik van een vlotter) en hebben veel kracht ten opzichte van het prijsniveau. Situaties waarin u een schoonwater dompelpomp inzet, zijn bijvoorbeeld het leegpompen van een regenton, een reservoir of een opvangbak.

Onze schoonwater dompelpompen, zoals de Gardena dompelpomp 11000 aquasensor, bieden een heldere oplossing voor het snel wegpompen van schoon water, bijvoorbeeld uit een regenton of voor irrigatiedoeleinden in de tuin. Met een afvoer slang zorgt u dat het water naar de gewenste plek wordt verplaatst. Ontdek de veelzijdigheid van deze pompen.

Wilt u een bepaalde ruimte, reservoir of bak zo snel mogelijk leegpompen? Kies dan voor een dompelpomp met een hoge pompcapaciteit. Onze vuilwaterpompen zijn vaak uitgerust met een hoge capaciteit en zijn ook voor schoonwater perfect inzetbaar.

Vlakzuiger: Optimaal resultaat als het echt droog moet

Voor de toepassing waarbij het water volledig verwijderd moet worden, zoals bij een kelder onder het huis die is ondergelopen, biedt de vlakzuigende dompelpomp de ideale oplossing. Deze pompen hebben een vlakke onderkant en zuigen het water op aan de onderzijde. Hierdoor kunnen deze pompen de ruimte tot 0-2 millimeter leegpompen, waardoor er zo min mogelijk water achterblijft en het laatste water kan worden opgedweild. Deze pomp is dus ideaal voor situaties waarbij het water nagenoeg helemaal weggepompt moet worden.

Een vlakzuiger kan alleen alleen gebruikt worden bij schoon en licht vervuild water. Dus ondergelopen kelders, regenwater met wat straatvuil, ed, zijn geen probleem voor de vlakzuiger. Bovendien hebben ze een scherpe prijs!

Een automatische vaste dompelpomp voor een ruimte die geregeld onderloopt

Loopt uw kelder in huis of een andere ruimte regelmatig onder na bijvoorbeeld een heftige regenbui? Dan wilt u alle spullen in de kelder natuurlijk beschermen tegen waterschade. Een automatische dompelpomp met vlotter schakelt pas in bij een waterniveau van ongeveer 10 centimeter. Voor het beschermen van uw spullen is het niet wenselijk dat de pomp pas gaat leegpompen bij een laag van 10 centimeter water. Maar hiervoor is een praktische oplossing:

 • U bepaalt het laagste punt van de kelder

 • Op dit punt graaft u als het mogelijk is een putje in de grond met een diepte van minimaal 10 centimeter en een diameter van minimaal 20 centimeter. Op de uitgang sluit u een afvoerslang of afvoerbuis aan, zodat het water weggepompt kan worden.

 • De dompelpomp wordt in het putje geplaatst en u steekt de stekker in het stopcontact

 • Als de kelder onderloopt, gaat het water naar het laagste punt en stroomt in het putje met de dompelpomp. Zodra het putje een waterniveau van ± 10 cm heeft bereikt, schakelt de pomp in en zorgt ervoor dat de rest van uw kelder (nagenoeg) niet nat wordt.

Voor een uitgebreid overzicht van onze dompelpompen, wateroplossingen en accessoires, bekijk ons assortiment. Kies voor efficiëntie, betrouwbaarheid en gemak met onze hoogwaardige dompelpompen.

Een regentenpomp: Duurzaam bewateren van de planten in de tuin

Heeft u een regenton en wilt u het water uit de regenton gebruiken voor het bewateren van de planten in de tuin? Dan kunt u gebruik maken van een regentonpomp. Een regentonpomp is een kleinere dompelpompen die speciaal geschikt is voor regenbtonnen en die in de regenton wordt gehangen. Aan de regentonpomp zit een vlotter, die ervoor zorgt dat de pomp automatisch in en uit schakelt als het water in de regenton een bepaald niveau heeft bereikt. Als het waterniveau in de regenton stijgt, stijgt ook de vlotter mee en zal de pomp inschakelen. Als het oude waterniveau weer is bereikt, schakelt de pomp vanzelf uit.

Regentonpompen hebben een lagere pompcapaciteit dan andere dompelpompen, omdat ze geschikt zijn voor een kleine hoeveelheid water te verplaatsen. Een regenton is met een inhoud van ongeveer 350 liter natuurlijk ook een kleinere ruimte dan bijvoorbeeld de kelder.

Wilt u met de regentenpomp een tuinsproeier voorzien van water, dan is het verstandig om te kijken naar de druk van de regentonpomp. De regentonpomp kan prima worden ingezet bij gebruik van een druppelslang of voor het handmatig watergeven met de tuinslang.

Dompelpompen: Duik in de kenmerken van efficiëntie

Dompelpompen zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en veelzijdigheid. Deze krachtige waterpomp wordt ondergedompeld in water, waardoor ze in staat zijn om grote hoeveelheden vloeistof snel en effectief te verpompen. Onze dompelpompen zijn voorzien van geavanceerde technologieën, zoals krachtige motoren en duurzame materialen, om te zorgen voor betrouwbare prestaties.

Of je nu te maken hebt met overstromingen, het leegpompen van een zwembad of het verplaatsen van water naar hoger gelegen gebieden, dompelpompen bieden de oplossing. Bovendien zijn ze vaak compact en draagbaar, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn. Wist je dat sommige dompelpompen zelfs in staat zijn om vaste deeltjes te verwerken, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen?

Dompelpomp: Veelzijdige waterafvoer voor diverse toepassingen

Om het maximale uit jouw dompelpomp te halen, is het belangrijk om deze op de juiste manier te gebruiken. Plaats de waterpomp op de gewenste locatie, zorg voor de juiste aansluitingen en ervaar de kracht van efficiënte waterverplaatsing. Dompelpompen zijn ideaal voor verschillende toepassingen, waaronder het leegpompen van kelders, het besproeien van tuinen, en het overbrengen van water naar afgelegen gebieden.

Met een ruim assortiment dat geschikt is voor zowel particulier gebruik als professionele toepassingen, bieden onze dompelpompen betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Verken de mogelijkheden en ontdek hoe dompelpompen van PVCVoordeel jouw waterverplaatsingsbehoeften kunnen vervullen.

Ontdek de voordelen van dompelpompen bij PVCVoordeel

Bij PVCVoordeel streven we naar de hoogste tevredenheid voor onze klanten. Ontdek de voordelen van het kopen van dompelpompen bij PVCVoordeel, waaronder de scherpe prijs, een snelle verzending en levering voor direct gebruik en een ruim online assortiment dat aan al jouw eisen voldoet. Bovendien bieden wij scherpe online prijzen, zodat je kunt profiteren van kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Onze eigen voorraad stelt ons in staat om producten direct leverbaar te maken, en met ons persoonlijk advies, informatie en top service staan wij altijd klaar om jou te helpen de juiste keuze te maken. Zo kunt u snel aan de slag!