Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

waterslangen

Ontdek onze diverse collectie waterslangen, onmisbaar voor het verplaatsen en afvoeren van water in diverse situaties. Naast de vertrouwde tuinslang bieden wij een uitgebreid assortiment aan zwembadslangen, spiraalslangen, en handige accessoires zoals tuinslanghouders. Wat je klus of toepassing ook is, wij hebben de juiste waterslang voor jouw behoeften.

Waterslangen zijn ontworpen om water gemakkelijk en efficiënt van een watertoevoerbron, zoals een kraan, pomp of waterbron, naar de gewenste bestemming te leiden. Ze worden in verschillende toepassingen gebruikt, zowel binnen als buiten, en zijn verkrijgbaar in diverse materialen, lengtes en diameters om aan specifieke behoeften te voldoen.

Assortiment waterslangen bij PVCVoordeel

Ontdek ons uitgebreide assortiment waterslangen, essentieel voor tuinbewatering, professioneel gebruik en waterafvoer. Met diverse soorten waterslangen beschikbaar, is het belangrijk om de juiste keuze te maken voor jouw specifieke behoeften.

In ons assortiment hebben we allerlei soorten slangen. Naast de alom bekende tuinslang ook platte blauwe slangen die bijvoorbeeld aan de dompelpomp kunnen worden bevestigd om een ondergelopen kelder leeg te pompen. Maar denk ook aan een flexibele PVC slang, ook wel zwembadslang genoemd, welke veel wordt gebruikt bij zwembaden en whrilpools (jacuzzi's of spa's). Tevens heeft PVCVoordeel zuigslangen in haar assoriment die aan een pomp kunnen worden bevestigd om water uit een sloot te pompen voor de beregening of voor drinkwater van het vee. Kortom vele soorten slangen water in diverse diameters en lengtes voor veel verschillende toepassingen.

Bij het selecteren van een waterslang zijn verschillende factoren van belang. Denk hierbij aan de lengte van de slang, van een paar meter tot wel 100 meter, de diameter van de slang, en de wanddikte van de slang, afhankelijk van de benodigde waterdruk voor jouw taken. Ontdek de perfecte waterslang voor jouw projecten en bewateringsbehoeften bij ons assortiment.

Verschillende toepassingen water slangen

Waterslangen kunnen zowel voor het aanvoeren van water als voor het afvoeren van water worden gebruikt. Afhankelijk van hoeveel water er moet worden afgevoerd, maakt welke soort waterslang het meest geschikt is. Voor de aanvoer van water is een traditionele tuinslang of de Tricoflex slang het meest geschikt. De Tricoflex slang wordt vaker gebruikt in professionele omstandigheden en is verkrijgbaar met een grotere diameter dan de tuinslang.

Tuinbewatering en het wassen van de auto

Waterslangen, in dit geval tuinslangen, worden vaak gebruikt om tuinen, planten, gazons en bloemenbedden te besproeien. Ze kunnen worden aangesloten op sproeiers, irrigatiesystemen of gewoon met de hand worden vastgehouden om de gewenste gebieden water te geven.

Bouw en bouwplaatsen

Op bouwplaatsen worden waterslangen gebruikt voor algemeen schoonmaken, stofbeheersing, het leegpompen van een ondergelopen ruimte, het mengen van beton en andere bouwgerelateerde taken. Bij kleine hoeveelheden is de tuinslang voldoende. Bij grotere hoeveelheden water met een zwaardere pomp wordt vaak de platte blauwe slang gebruikt.
Bij het afvoeren van vervuild water wordt vaak gebruikt gemaakt van de PVC spiraalslang, welke geen last heeft van vervuilde deeltjes in het water.

Landbouw en landbouw

In de landbouw worden professionele waterslangen gebruikt met een grotere diameter en een dikkere wanddikte dan gewone tuinslangen, de Alfaflex Super en de Tricoflex original waterslang met de herkenbare gele buitenkant. Deze slangen worden ingezet voor irrigatiedoeleinden, zowel op grote akkerbouwvelden als in de veeteelt. Ook worden veel zuigslangen, ook wel PVC spiraalslangen gebruikt voor de aanvoer van schoon water naar een pomp of de afvoer van vervuild water.

Industriële toepassingen

Waterslangen worden in verschillende industriële omgevingen gebruikt, zoals voor het koelen van machines, het vervoeren van vloeistoffen en het beheersen van stof en luchtvervuiling.

Zwembaden, spa's, jacuzzi's en whirlpools

Waterslangen, zoals de zwembadslang wordt veel gebruikt bij de aanleg van zwembaden voor de aanvoer van water naar de zwembadpomp.

Waterslangen van verschillende materialen

Waterslangen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder rubber, PVC (polyvinylchloride) en polyurethaan, en ze variëren in lengte en diameter. De keuze van de juiste slang water hangt af van de specifieke toepassing, de benodigde lengte en de waterdrukvereisten. Het is belangrijk om de juiste waterslang te selecteren om ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor de beoogde taak en om verspilling van water en energie te voorkomen.

Hobby waterslang als tuinslang

Waterslangen voor tuin zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteit. Heb je als professional een waterslang buiten nodig dan stel je andere eisen aan deze slang dan wanneer je op zoek bent naar een tuinslang als hobby waterslang voor het af en toe beregenen van de tuin of het wassen van de auto.

Waterslangen koop je bij PVCVoordeel

Bij PVCVoordeel hebben we een ruim assortiment waterslangen op voorraad. Een waterslang kopen doe je bij PVCVoordeel voor een scherpe prijs. Wil je advies of informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag!

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Filters