Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Afvoerputten PVC

Afvoerputten zijn er in veel verschillende soorten, types en gemaakt van divers materiaal. Wanneer u opzoek bent naar een afvoerput voor buiten op het terras, of binnen in de garage of schuur, adviseren wij één van onze afvoerputten gemaakt van PVC materiaal. Deze pvc afvoerputten zijn van topkwaliteit en absoluut doeltreffend.

Nicoll PVC vloerput met rond rooster, div. maten

Pvc afvoerputten in diverse maten

De pvc afvoerputten uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Elke uitvoering van deze vloerputten zijn voorzien van een reukslot, zodat er geen nare luchtjes uit het riool bijkomen. Doordat de afvoerputten pvc zijn uitgerust met een spie onderaansluiting, passen de afvoerputten PVC in een mof van een hulpstuk. Hierdoor is het plaatsen en monteren van de afvoerputten PVC heel eenvoudig. De Afvoerputten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van uw aansluiting, roosterbreedte en de inbouwhoogte van de put. In ons assortiment vindt u onder meer afvoerputten PVC van het merk Nicoll.

Tip! Ook voor een rooster voor de afvoerput pvc bent u bij PVC Voordeel aan het juiste adres!

Pvc afvoerput kopen? PVC Voordeel!

Wat voor type afvoerput u ook zoekt, bij PVC Voordeel slaagt u gegarandeerd! Door ons ruime assortiment aan vloerputten en kolken, vindt u altijd de type put waar u naar op zoek bent! Heeft u vragen of wilt u zich laten informeren over onze afvoerputten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Pvc afvoerput vandaag besteld is binnen 2 werkdagen in huis!

Filters