Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Knelkoppeling

Een knelkoppeling is een betrouwbare oplossing om leidingen aan elkaar te bevestigen, zonder dat u hiervoor hoeft te lassen of solderen. Hij staat ook wel bekend onder de naam knelfitting en is praktisch altijd vervaardigd uit messing. Kortom, dit type koppeling is ontzettend handig, omdat u moeiteloos en in zeer korte tijd verschillende leidingsonderdelen solide aan elkaar kunt bevestigen. Bij PVC Voordeel bestelt u ieder type knelkoppeling en overig installatiemateriaal altijd voor een vaste prijs!

Gasleiding knelkoppeling

Een gasleiding knelkoppeling is een veilige manier om verschillende leidingstukken van een gasleiding aan elkaar vast te maken. U hoeft hierbij geen gebruik te maken van een lasapparaat of soldeerbout. Zeker met leidingen voor gas is dat wel zo prettig. Het is slechts een kwestie van de koppeling op de ene leiding vastzetten, en vervolgens kunt u de andere gasleiding weer eenvoudig op het koppelstuk monteren. Kies de maat die u nodig heeft en bestel direct de gasleiding knelkoppeling voordelig online!

Knelkoppeling water

Een knelkoppeling voor water is eveneens een zeer slimme uitkomst om een waterleiding aan te leggen. Normaliter worden onderdelen voor een waterleidingsysteem aan elkaar gelast of gesoldeerd, een tijdrovende en ingewikkelde klus. Tegenwoordig kan dat veel eenvoudig en sneller. Dit doet u namelijk door de diverse onderdelen aan elkaar te verbinden met een knelkoppeling voor water. U kunt deze bij ons voordelig aanschaffen in diverse uitvoeringen en maten.

Bonfix knelkoppeling

Zoekt u een Bonfix knelkoppeling? Bekijk dan direct ons uitgebreide online assortiment met hoogwaardige drukleidingen fittingen van dit gerenommeerde merk. De knelkoppeling staat bekend om de lange levensduur en de garantie dat deze lekdicht is, zowel in het geval van gas- als waterleidingen. Zo heeft u een betaalbare, maar zeker ook veilige oplossing voor het verbinden van leidingsonderdelen. Bestel vandaag nog voordelig uw Bonfix knelkoppeling online bij PVC Voordeel!

Messing knelkoppeling

De messing knelkoppeling is waarschijnlijk wel de meest bekende uitvoering van deze koppelingen. Het voordeel van messing is dat deze legering van zink en koper praktisch onverwoestbaar is en daardoor een zeer lange levensduur heeft. Overigens hebben wij ook vertinde knelkoppelingen van Bonfix in ons assortiment, mocht uw voorkeur daar naar uit gaan. De messing knelkoppeling is in ieder geval altijd een betrouwbare oplossing voor gas- en waterleidingen en verkrijgbaar in diverse maten.

Knelkoppeling kopen

Voordelig een knelkoppeling kopen, dat doet u uiteraard bij PVC Voordeel! U profiteert direct van onze standaard lage prijzen. Bestel dan ook voordelig het leidinggereedschap mee, zodat u na bezorging meteen aan de slag kunt gaan met het monteren van de koppeling. Een bijkomend voordeel van een knelkoppeling kopen bij PVC Voordeel, is dat u uw bestelling ook nog eens snel in huis heeft. En mocht u vragen hebben, neem dat gerust contact op met onze klantenservice.

Installatiemateriaal

Z