PVCvoordeel
Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Knelkoppelingen

Messing en vernikkelde knelkoppelingen Bonfix en VSH

PVC voordeel heeft een uitgebreid assortiment knelkoppelingen. U koopt hier voordelig online een groot aantal messing (vernikkelde) knelkoppelingen, in verschillende soorten en maten. De messing knelfittingen zijn voorzien van de belangrijke kermerken voor gebruik in zowel drinkwater, cv water en gasleidingen. De vernikkelde fittingen zijn alleen geschikt voor water.

In ons assortiment vindt u onder meer T-stukken, knie-koppelingen, muurplaten, rechte koppelingen met binnendraad of buitendraad en reparatie sokken.

Messing knelkoppelingen voor water en gas

Bij de overgang van tyleen naar koper is het handig om de messing knelfittingen te nemen. Wilt u een aftakking maken op de bestaande koperen leiding voor bijv. een gasleiding of waterleiding naar uw garage, tuinhuis of aanbouw? Neem dan eerst een messing knelkoppeling t-stuk met binnendraad. Hier past een tyleen koppeling puntstuk buitendraad in. gebruikt u om installaties te koppelen. Zo kunt u de draadfitting gebruiken om de leidingen af te dichten, of om ze met elkaar te verbinden. Afhankelijk van hetgeen waarvoor u de fitting nodig hebt vindt u hier verschillende exemplaren: een messing sok of nippel, een verloop nippel of een ander type. Maar ook vindt u hier polypropyleen fittingen, pijpnippels, soldeerfittingen en knelfittingen van messing.

Bonfix knelkoppeling kopen

Bekijkt u in deze webshop de verschillende typen koppelingen en koop zeer voordelig en eenvoudig online de producten die u nodig hebt. PVC Voordeel biedt u een ruim aanbod messing koppelingen van topmerken Bonfix en VSH. Ook voor uw cv-installatie kunt u bij ons terecht. Voor elke klus koopt u bij de webwinkel PVC Voordeel het juiste exemplaar. Bestel vandaag nog online de producten die u nodig hebt en profiteer van zeer voordelige prijzen en snelle levering!

Messing knelfittingen, Bonfix knelkoppelingen, muurplaten en alle andere soorten en maten hulpstukken voor uw leiding koopt u voordelig online bij PVC Voordeel!

Installatiemateriaal

Z