Klantenservice Momenteel gesloten
MerkenBlog
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Riolering

PVC buizen diverse diameters en lengtes

Bij PVC voordeel vindt u een zeer uitgebreid assortiment PVC buizen. De afvoerbuizen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en wanddiktes, voorzien van KOMO keurmerk. Ook voor pvc buizen zonder keurmerk zoals recyclingbuis en pvc b-keus buis kunt u bij ons terecht. De pvc buizen die u hier aantreft zijn geschikt voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van huis- en kolkaansluitingen. Ook voor de aanleg van riolering in de sterkteklassen SN4 en SN8 koopt u hier geschikte PVC buizen. PVC voordeel heeft diverse pvc buizen. Een gladde afvoerbuis of afvoerbuizen voorzien van een aangevormde manchet. Hiermee bespaart u de kosten voor gebruik van losse moffen! Ook voor een zeer sterke pvc afvoerbuis SN8, dunwandige afvoerbuizen of een groene of bruine buis bent u hier aan het goede adres. Groene en bruine rioleringsbuizen worden tegenwoordig steeds vaker voorgeschreven door gemeenten i.v.m gescheiden afvoer van regenwater en rioolwater. Tevens kunt u hier terecht voor een zwarte recyclingbuis. Uiteraard zijn alle artikelen verkrijgbaar in diverse afmetingen en diameters. De PVC buis prijs is altijd per lengte.

B keus PVC buizen

Naast nieuwe pvc buizen beschikt PVC voordeel ook over diverse B keus buizen die u voordelig koopt en die te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden. B-keus buizen PVC en PE zijn zeer voordelige PVC buizen. Bij PVC Voordeel zijn de B-keus buizen verkrijgbaar in twee soorten. U vindt hier de PVC afvoerbuis in diverse maten en de duikersbuis. De PVC afvoerbuizen zijn ongebruikt maar hebben de status 'B keus' omdat ze bijvoorbeeld verkleurd zijn doordat ze al lange tijd bij de producent hebben gelegen, of een weeffoutje hebben. De B keus buizen zijn geschikt voor agrarische doeleinden. Tevens zijn ze geschikt voor rioleringen, als kopakkerbuis, voertorog of als funderingspaal. Ook fungeren de buizen soms als veevoerbakken. Bent u op zoek naar pvc buizen of een duikersbuis voor één van de bovenstaande doeleinden of hebt u buizen nodig niet niet per se aan één van de bekende keurmerken hoeven te voldoen?

Gemakkelijk online PVC buizen bestellen

Bekijkt u hier op uw gemak online de verschillende PVC buizen voor binnen- en buitenriolering van PVC voordeel en maak uw keuze. PVC voordeel levert uw bestelling altijd zo snel mogelijk en u profiteert bovendien van zeer voordelige prijzen.

PVC buizen

Veelgestelde vragen

Wat is een pvc buis?

Pvc staat voor polyvinylchloride wat een betaalbaar en gemakkelijk te bewerken materiaal is. Een pvc buis is een doorgaans grijze buis die gebruikt wordt voor de aan- en afvoer van water. Het kan hier om zowel vuil als schoon water gaan. Pvc buizen worden ook gebruikt om elektriciteitskabels doorheen te trekken zodat die niet ergens open en bloot aan de muur of over de grond hangen of liggen.

Hoe buig je pvc buis?

Pvc buis kunt u op verschillende manieren buigen, namelijk door de buis te verwarmen met behulp van een buigveer of door middel van hitte van bijvoorbeeld een föhn. Als de buitentemperatuur beneden de 10 graden Celsius komt, is het zelfs nodig om de buis wat op te warmen. Zo niet, dan loopt u kans dat de buis breekt wanneer u hem probeert te buigen. Veel kracht vergt het overigens niet om een pvc te buigen, hoewel voorzichtigheid geboden is. Bij het buigen valt het aan te raden om een stukje verder te buigen dan de gewenste hoek. Pvc heeft namelijk de neiging om wat terug te buigen.

Hoe pvc buis zagen?

U kunt een pvc buis met verschillende soorten gereedschap zagen, bijvoorbeeld een pvc pijpsnijder in schaar vorm of met ratel. De schaar is alleen geschikt voor pvc buizen met een diameter die niet groter is dan drie centimeter. Een Pvc pijpsnijder met ratel is een stuk makkelijker in gebruik en ideaal voor dikkere buizen. Hebt u een verstekzaag? Dan kunt u die ook prima gebruiken om pvc buis mee door te zagen. Een verstekzaag is eenvoudig in gebruik omdat de zaaglijnen er al in staan, u kunt het eigenlijk niet fout doen.

Waarom pvc kopen bij PVCVoordeel.nl?

Bij PVCVoordeel.nl vindt u een zeer uitgebreid assortiment van pvc buizen in verschillende lengtes en van diverse wanddiktes met of zonder KOMO keurmerk. Ook voor pvc en pp hulpstukken kunt u bij PVCVoordeel.nl goed terecht. Wij houden de prijzen zo aantrekkelijk mogelijk voor u en leveren supersnel zodat u meteen aan de slag kunt. Mocht u onze hulp nodig hebben dan staan we telefonisch en via de mail voor u klaar.

Installatiemateriaal

Z