Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Waterpompen

PVC Voordeel is leverancier van een grote range waterpompen, van centrifugaalpomp tot dompelpomp en van bronpomp tot hydrofoor pomp. Een groot aantal van de pompen uit het assortiment van webwinkel PVC Voordeel zijn van de gerenommeerde merken JS en Pedrollo: waterpompen van zeer hoge kwaliteit!

Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment waterpompen waarmee u water kunt verpompen. Als u last heeft van water in de kelder zijn er diverse Pedrollo dompelpompen, ook wel dweilpompen genoemd. Voor het wegpompen van water uit bijvoorbeeld een bouwput hebben we speciale blubberpompen. Ook als u uw tuin, rijbak, sportveld of groentetuin wilt beregenen hebben wij de geschikt pomp voor u. Bekijkt u de verschillende soorten pompen en leest u waar de desbetreffende pomp geschikt voor is. Heeft u aanvullende informatie nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bekijkt u hier online de verschillende merken waterpompen JS, Pedrollo, Mitsubishi, Spido pompen en toebehoren en koopt u zeer voordelig het product dat u nodig hebt bij PVC Voordeel. Zoekt u een pomp die niet op de site staat, neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of alternatief.

PVC Voordeel; voor al uw technische tuinapparatuur, PVC buizen en meer!