Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Putten en kolken

PVCVoordeel is dé specialist in hoogwaardige PVC-producten en ander installatiemateriaal voor allerlei toepassingen, waaronder ook allerleid soorten putten en kolken. In deze categorie vind je een breed scala aan putten die perfect zijn voor verschillende doeleinden, van straatkolken tot doucheputten en inspectieputten. Lees verder om meer te ontdekken over onze uitgebreide assortiment en waarom PVC-putten de beste keuze zijn voor jouw projecten.

Straakkolken en troittoirkolken op straat

Onze straatkolkputten zijn ontworpen om waterafvoer op straten en wegen efficiënt te beheren. Met robuuste constructies en verschillende maten beschikbaar, bieden onze PVC-straatkolkputten duurzame oplossingen voor het voorkomen van wateroverlast en het bevorderen van een veilige doorgang van voertuigen en voetgangers. Bij PVCVoordeel hebben we complete straatkolken en trottoirkolken in het assortiment, maar ook een losse onderbak of een straatkolk kop.

Doucheputten voor de badkamer

Voor badkamers en doucheruimtes bieden onze PVC-doucheputten een betrouwbare en effectieve afvoeroplossing. Met verschillende ontwerpen en afmetingen zijn onze doucheputten eenvoudig te installeren en bieden ze een strakke afwerking voor elke badkamerstijl. Bovendien zijn ze bestand tegen corrosie en chemische stoffen, waardoor ze lang meegaan zonder de noodzaak van frequente vervanging.

Inspectieputten voor onderhoud van de riolering

Inspectieputten zijn essentieel voor het onderhoud en de inspectie van rioleringssystemen en afvoerleidingen. Onze PVC-inspectieputten bieden gemakkelijke toegang tot het leidingnetwerk en maken snelle inspecties en reparaties mogelijk. Met stevige constructies en strakke afsluitingen zorgen ze voor betrouwbare prestaties en minimaliseren ze de kans op lekkages en verstoppingen.

HWA putjes tegen overbelasting bij een hevige bui

Hemelwaterafvoer (HWA) putjes, ook wel ontlastputten genoemd, zijn cruciaal voor het afvoeren van regenwater van daken en verhardingen om wateroverlast te voorkomen. Onze PVC-HWA putjes bieden efficiënte afvoermogelijkheden en zijn bestand tegen de belasting van regenwater en externe elementen. Met eenvoudige installatie en onderhoud zijn ze de ideale keuze voor residentiële en commerciële toepassingen.

Stalputten voor de veehouderij

Voor agrarische toepassingen bieden onze PVC-stalputten betrouwbare oplossingen voor het afvoeren van afvalwater en het handhaven van hygiënische omstandigheden in stallen en veehouderijen. Met duurzame materialen en gemakkelijke reinigingsopties voldoen onze stalputten aan de strenge eisen van de agrarische sector en dragen ze bij aan een gezonde en veilige omgeving voor dieren.

Putten koop je bij PVCVoordeel

Met PVCVoordeel kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid: Bij PVCVoordeel streven we ernaar om hoogwaardige PVC-producten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Met onze diverse selectie van putten, inclusief straatkolken, doucheputten, inspectieputten, HWA-putjes en stalputten, bieden we oplossingen voor elke situatie. Onze putten zijn vervaardigd uit duurzame materialen, zoals PVC, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie, slijtage en extreme weersomstandigheden. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en vereisen ze minimaal onderhoud, waardoor ze kosteneffectieve en efficiënte keuzes zijn voor verschillende projecten.

Heb je nog een vraag of wil je graag advies? Neem dan vandaag nog contact op met PVCVoordeel en ontdek hoe onze hoogwaardige putten kunnen bijdragen aan het succes van jouw projecten! Onze specialisten geven je graag de informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken.

Installatiemateriaal

Z