Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Putten en straat en trottoirkolken online kopen

Bij deze online winkel kunt u ook terecht voor diverse putten en kolken.

Om regenwater of ander afvalwater goed te laten weglopen verkoopt de webwinkel PVC Voordeel voordelig online putten en straat- en trottoirkolken. U vindt hier onder meer erfafscheidingen en schrobputten van gietijzer en PE. Maar ook voor een RVS afvoerput bent u bij deze webshop aan het juiste adres.

Webwinkel PVC voordeel heeft een diversiteit aan putten en afvoergoten in haar assortiment opgenomen. Door een put in de grond of straat te maken laat u het regenwater of afvalwater sneller afvoeren. U kunt bijvoorbeeld een gietijzeren afvoergoot in uw terras of garage inbouwen. In de schuur of stal, opslagruimte of een ander type ruimte waar met water wordt gewerkt passen naast de lijnafwatering afvoergoot, ook de vierkante schrobputjes. In deze winkel vindt u diverse soorten putten. U koopt hier voordelig een rvs afvoerput of een gietijzeren schrobput. Als vloerput hebben we 2 uitvoeringen; 1 met gietijzeren rooster en 1 met geheel kunststof rooster. Het Gietijzeren expemplaar heeft een mooie landelijke uitstraling en past goed onder de buitenkraan in uw tuin of aan uw huis. Ook voor een erfafscheidingsput bent u bij PVC Voordeel aan het goede adres. Deze put plaatst men op de grens van het eigen perceel en de gemeentegrond om in de toekomst bij mogelijke ontstoppingen na te gaan aan welke kant de verstopping zit. Ook vergemakkelijkt het het oplossen van eventuele verstoppingen.

De straatkolken zijn verkrijgbaar in diverse varianten. U kunt bij PVC Voordeel terecht voor een complete straatkolk of een tegelpadkolk. Daarnaast koopt u hier ook de onderbak voor de straatkolk.

De lijnafwatering laat het water zeer snel weglopen. U koopt hier online een gietijzeren of een gegalvaniseerd exemplaar. Ook de bevestigingsmaterialen en andere benodigdheden kunt u hier voordelig en snel bestellen.

Bekijkt u de verschillende exemplaren putten en afvoergoten en kies degene die het beste past bij het doel en de plaats waar u het wilt gebruiken. Bestellen is zeer eenvoudig en u profiteert bij PVC Voordeel van zeer scherpe prijzen. Indien u nog vragen hebt over de verschillende putten kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

PVC Voordeel: ook voor afwateringssystemen, putten en kolken

Installatiemateriaal

Z