Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Nicoll Vodalis

Combineer design en de nieuwste technieken door te kiezen voor een hemelwaterafvoer van Nicoll. Vodalis is één van de zeer populaire series van dit Belgische kwaliteitsmerk. Nicoll staat bekend om de vernieuwende ideeën. Het bedrijf is constant op zoek naar verbeteringen om het wegleiden van regenwater nog efficiënter te laten verlopen. Dat ook het uiterlijk niet vergeten wordt is terug te zien aan de Nicoll Vodalis producten. Het bedrijf is voor dit design zelfs beloond door het Institut Français du Design! Bekijk direct de vele producten en kleuren in het uitgebreide assortiment van PVC Voordeel.

Nicoll Vodalis hemelwaterafvoer

Wilt u een hoogwaardige Nicoll Vodalis hemelwaterafvoer aanleggen? Dan bestelt u bij PVC Voordeel eenvoudig al uw benodigdheden! U combineert bij ons zelf de gewenste regenpijp en hulpstukken. Ook voor dakgoten en een infiltratiesysteem zit u goed bij ons. Een Nicoll Vodalis hemelwaterafvoer is bijzonder stevig en heeft een lange levensduur. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van een goed functionerende regenwaterafvoer. Heeft u vragen over onze Nicoll producten? Neem dan gerust contact op met onze ervaren medewerkers. Zij geven u graag meer informatie.

Nicoll Vodalis regenpijp

Bij PVC Voordeel kunt u uw Nicoll Vodalis regenpijp in diverse maten bestellen. Wij hebben meerdere lengtematen en diameters in ons assortiment. Het is belangrijk dat u een doorsnede kiest die aansluit op uw dakgoot en eventuele verloopstukken. Daarnaast dient de diameter van uw Nicoll Vodalis regenpijp bij het oppervlak van uw dak te passen. Voor kleine en middelgrote daken is een diameter van 80 mm geschikt. Heeft uw woning een groter dakoppervlak? Dan raden wij regenpijpen met een minimale doorsnede van 100 mm aan.

Nicoll Vodalis hulpstukken

Voor een goede verwerking van hemelwater is het belangrijk dat uw regenwaterafvoer bij uw woning past. Met onze Nicoll Vodalis hulpstukken zorgt u ervoor dat de afvoer perfect aansluit bij uw huis. Wij hebben onder andere diverse bochten in ons assortiment. Daarnaast vindt u bij ons ook T-stukken bladscheiders. Wilt u regenwater opslaan om later te gebruiken? Dan is een vulautomaat voor de regenton ideaal! U vindt alle Nicoll Vodalis hulpstukken in vele kleuren in ons uitgebreide assortiment.

Nicoll Vodalis kopen

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u Nicoll Vodalis producten kopen? Dat kan bij PVC Voordeel! Ons complete assortiment bekijkt u eenvoudig online. Met het ruime aanbod Nicoll onderdelen stelt u moeiteloos uw regenwaterafvoer samen. U kunt bij ons in één keer al uw Nicoll Vodalis producten kopen. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling. Zo kunt u in no time al aan de slag met de aanleg van uw nieuwe hemelwaterafvoer!

Installatiemateriaal

Z