Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

HWA buis

Voor uw regenwater snel en makkelijk af met een vierkante HWA buis en hulpstuk. De verschillende onderdelen bevestigt u eenvoudig aan elkaar met onze lijm en montage producten. De HWA buis verkopen we standaard met een lengte van 4 meter. U kunt de buis zelf naar wens inkorten; het PVC materiaal is gemakkelijk door te zagen met een ijzerzaagje. De vierkante regenwaterafvoer onderdelen van PVC Voordeel vallen op door hun originele vorm.

HWA buis 80 mm

Bij PVC Voordeel bieden we u de HWA buis van 80 mm en 100 mm. Beide zijn geschikt voor een normale woning, hoewel u met de grotere versie een kleiner aantal buizen nodig heeft voor uw hemelwaterafvoer. Een PVC bakgoot sluit goed aan bij een HWA buis van 80 mm. Hier vindt u ook handige onderdelen zoals een gootuitloop met bladvanger, waarmee u bladeren in uw hemelwaterafvoer voorkomt.

PVC HWA buis

Door het lichte gewicht kunststof is een PVC HWA buis gemakkelijk om te installeren. Het PVC materiaal beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals roest en corrosie. Bestel uw PVC HWA buis bij PVC Voordeel en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en een snelle levering. Heeft u nog vragen over uw hemelwaterafvoer? Neem gerust contact op met onze klantenservice. De deskundige medewerkers staan voor u klaar!

Filters