Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Nicoll Ovation

Bent u van plan om een nieuwe hemelwaterafvoer aan te leggen? Dan komt u met de PVC buizen en hulpstukken van Nicoll Ovation goed beslagen ten ijs! Deze buizen hebben een plattere vorm dan de traditionele cilindervormige pijpen en zijn dus gemakkelijker te plaatsen op plekken waar u normaal gesproken niet genoeg ruimte hebt. Ze nemen ook minder plek in dan hun bekendere voorgangers. De Nicoll Ovation hulpstukken helpen u om het leidingsysteem helemaal af te maken. Neem rustig een kijkje in ons assortiment om een indruk te krijgen van deze innovatieve leidingonderdelen!

Nicoll Ovation PVC buizen

Bouw zelf een efficiënte regenwaterafvoer met de Nicoll Ovation PVC buizen! Deze platte buizen, met hun kenmerkende platte en innovatieve design, hebben een lengte van vier meter en een breedte van 90X56mm of 105X76mm. De openingen zijn zeer strak rechthoekig afgewerkt en hebben een bolling aan de lange kanten. Dankzij deze vorm is het tevens een stuk gemakkelijker om de buizen met een zaag in te korten als vier meter u te lang is. U kunt de Nicoll Ovation PVC buizen met gemak aansluiten op de dakgoten in ons assortiment om zo op een stevige, solide hemelwaterafvoer uit te komen!

Nicoll Ovation hulpstukken

Naast buizen vindt u in ons assortiment tevens verschillende Nicoll Ovation hulpstukken. Hiermee kunt u zelf de infrastructuur van uw hemelwaterafvoer bepalen. Ons ruime aanbod bevat verschillende bochten in verschillende hoeken, moffen en pijpbeugels om de buizen mee vast te zetten. Tevens hebben wij verschillende overgangstukken voor u, waarmee u buizen van verschillende diktes en zelfs vormen op elkaar kunt aansluiten. Om ervoor te zorgen dat de buizen en hulpstukken goed op elkaar worden aangesloten, kunnen we u aanraden om hoge kwaliteit PVC lijm te gebruiken. Heeft u vragen over de installatie van de Nicoll Ovation hulpstukken? Stel ze dan aan onze hulpvaardige klantenservice!

Installatiemateriaal

Z