Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Hydrofoorpomp

Welkom bij PVCVoordeel, dé webshop gespecialiseerd in hoogwaardige waterpompen. In ons assortiment vind je een breed scala aan pompen, waaronder beregeningspompen en de veelzijdige hydrofoorpompen. Deze slimme apparaten hebben de kracht om jouw waterdruk te optimaliseren en zijn onmisbaar voor verschillende toepassingen.

Hydrofoorpompen: Krachtige prestaties voor optimaal gebruik

Een hydrofoorpomp is een speciaal soort pomp dat grote hoeveelheden water kan verplaatsen. Dit type waterpomp is een zogenaamde zelfaanzuigende pomp , wat betekent dat deze ook nog eens zeer goed inzetbaar is voor de tuinberegening van een tuin, gazon, weide of akker vanuit een bron of met regenwater. Maar net zo makkelijk houd je er de druk van het water mee op peil. Zo heb je met de aanschaf van deze apparatuur een veelzijdige oplossing voor het transporteren van water met met een opvoerhoogte voor verschillende doeleinden. Bij PVCVoordeel betaal je altijd een vaste lage prijs voor een nieuwe hydrofoorpomp!

Regenwater in plaats van kraanwater voor de beregening

Wat is er mooier in de zomer dan een rijk bloeiende tuin met groener gras dan de buren? Dat kan eenvoudig door het beregenen van de tuin met water. Maar kies je dan regenwater of kraanwater. Per jaar sproeien we onze tuin met gemiddeld 1100 liter kostbaar drinkwater.

De afgelopen jaren zijn we ons bewuster geworden van het gebruik van ons spaarzame drinkwater. Dat betekent dat we kritischer zijn gaan kijken naar waar we drinkwater voor gebruiken en waar regenwater gebruikt kan worden. Regenwater is uiteraard prima voor het beregenen van de tuin. Het is bovendien de meest natuurlijke manier om de tuin te beregenen, zonder dat je gebruik hoeft te maken van drinkwater.

Met een hydrofoor waterpomp zorg je ervoor dat het regenwater onder de gewenste waterdruk wordt opgepompt en kan worden gebruikt voor de beregening.

Verhoog waterdruk met een hydrofoorpomp

Hydrofoorpompen, ook wel bekend als drukverhogingspompen, spelen een cruciale rol in het verbeteren van de waterdruk in de waterleiding in jouw huishouden of bedrijf of bij de beregening. Deze pompen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een constante efficiënte watervoorziening en grote capaciteit. Onze hydrofoorpompen zijn ontworpen met oog voor kwaliteit en duurzaamheid, waardoor ze betrouwbaar zijn voor langdurig gebruik.

Met functies zoals automatische drukregeling en zelfaanzuigende mogelijkheden, bieden onze hydrofoorpompen gemak en betrouwbaarheid. Of je nu de waterdruk in je woning wilt verhogen, de irrigatie van je tuin wilt verbeteren of een constante watertoevoer voor je bedrijf nodig hebt, onze hydrofoorpompen staan garant voor krachtige prestaties in elke situatie.

Ontdek de veelzijdigheid van hydrofoorpompen en geniet van de voordelen van een consistente waterdruk in jouw dagelijkse activiteiten. Wist je dat hydrofoorpompen ook kunnen bijdragen aan een efficiënter watergebruik? Ze optimaliseren de watervoorziening, waardoor je niet alleen comfort ervaart, maar ook milieubewust handelt.

Optimaal gebruik en diverse toepassingen

Het correct gebruik van hydrofoorpompen is essentieel voor het behalen van optimale resultaten. Plaats de pomp op een strategische locatie, zorg voor de juiste aansluitingen en profiteer van de geavanceerde functies. Of je nu water wilt leveren aan meerdere tappunten in huis, je tuin van water wilt voorzien, of een efficiënte watervoorziening voor je bedrijf wilt garanderen, onze hydrofoorpompen passen zich aan aan jouw behoeften.

Met een focus op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, bieden onze hydrofoorpompen een betrouwbare oplossing voor diverse toepassingen. Verhoog de waterdruk waar nodig en ervaar een soepele en efficiënte watervoorziening in elke situatie.

Werking van een hydrofoorpomp

De werking van de hydrofoorpomp is op zich eenvoudig. De pomp haalt water uit een bron, zoals een put, bron of regenwaterreservoir, en pompt het naar de druktank, het hydrofoorvat of de hydrofoortank. De druktank bevat een bepaalde hoeveelheid lucht onder druk. Naarmate de pomp water in de tank pompt, wordt de lucht in de tank samengedrukt, waardoor de druk in de het hyrrofoorvat stijgt.

De drukschakelaar van de hydrofoorpomp is ingesteld om de pomp in te schakelen wanneer de druk in de druktank onder een bepaald minimum daalt en uit te schakelen wanneer de druk een bepaald maximum bereikt. Bijvoorbeeld, als de druk in de tank onder 2 bar daalt, schakelt de drukschakelaar de pomp in. Als de druk vervolgens stijgt tot 4 bar, schakelt de drukschakelaar de pomp weer uit.

Waterlevering

Wanneer een kraan van de beregening of in huis wordt geopend of een apparaat water nodig heeft, stroomt water uit de druktank naar de kraan of het apparaat. Terwijl water wordt verbruikt, daalt de druk in de druktank. Wanneer de druk een bepaald laag niveau bereikt, schakelt de drukschakelaar de pomp weer in om de tank opnieuw op druk te brengen.

De terugslagklep zorgt ervoor dat het water niet terugstroomt naar de bron wanneer de pomp uitgeschakeld is, wat helpt om de druk in het systeem te behouden en de pomp te beschermen.

Hydrofoorpomp of beregeningspomp

Wil je de tuin beregenen met regenwater of bronwater via een pomp, dan is de meest eenvoudige manier om te beregenen met een beregeningspomp. Een beregeningspomp wordt aangesloten op de bron of op de sloot en je koppelt er een of meerdere sproeiers aan. Als je de pomp inschakelt start de beregening en deze stopt wanneer de beregeningspomp wordt uitgeschakeld.

Maar is de beregening van de tuin meer uitgebreid met bijvoorbeeld een combinatie van sproeiers en druppelslangen of meerdere groepen voor de beregening met een beregeningscomputer aangestuurd, dan is het vaak beter om te kiezen voor een hydrofoorpomp.

De hydrofoorpomp is groter dan een beregeningspomp, maar hydrofoorpompen zijn multifunctioneel. Deze pompen schakelen automatisch in en uit als de sproeier of een ander waterpunt wordt geopend. Ook zijn hydrofoorpompen het beste in staat om regenwater in huis te gebruiken voor bijvoorbeeld het toilet of de wasmachine.

De tank van de hydrofoorpomp kan zorgen voor een buffer van regenwater. De keuze van de grootte van de tank is afhankelijk van de grootte van het waterverbruik. Heb je meerdere apparaten gekoppeld aan de hydrofoorpomp dan is een grotere tank aan te raden. Dit voorkomt dat de pomp steeds in en uit moet schakelen. Ook een wasmachine die meerdere keren water vraagt gedurende de looptijd, kan het beste van regenwater worden voorzien door een hydrofoorpomp.

Hydrofoor pomp van het topmerk Pedrollo in assortiment

De bekende Pedrollo hydrofoorpomp koop je uiteraard online bij PVCVoordeel! Dit merk staat bekend om de betrouwbaarheid van haar producten op het gebied van onder andere watertechniek . Dat geldt uiteraard ook voor de verschillende pompen die je in ons online assortiment aantreft. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waarbij er waterhoeveelheden van 3000 tot maar liefst 7200 liter per uur kunnen worden weggepompt met een Pedrollo hydrofoorpomp!

Een hydrofoorpomp koop je bij PVCVoordeel

Bij PVCVoordeel streven we naar de beste ervaring voor onze klanten. Doordat we leveren uit een ruime voorraad, heb je de hydrofoorpomp snel in huis. Bovendien hebben we een grote keuze door ons brede assortiment. Koop vandaag nog je hydrofoorpomp voor een scherpe prijs voor een hydrofoorpomp van hoge kwaliteit.

Ervaar top service en geniet van de vele voordelen die PVCVoordeel te bieden heeft. Ontdek vandaag nog de kracht van hydrofoorpompen voor een verbeterde waterdruk in jouw omgeving. Heb je nog een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag en geven je advies. Bestel vandaag nog!

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Veelgestelde vragen

Wat is een hydrofoorpomp?

Een hydrofoorpomp is een zelfaanzuigende pomp die gebruikt wordt om water weg te pompen, voor de beregening van grond of om de waterdruk op een bepaalde hoogte op peil te houden. Het bevat een grote tank en werkt in de regelmaat op elektriciteit.

Wat doet een hydrofoorpomp?

Een hydrofoorpomp is een handig hulpmiddel om de waterdruk op een leiding te verhogen of om bij lekkage water weg te pompen, zoals uit een kelder. Een hydrofoorpomp wordt ook toegepast om percelen landbouwgrond van water te voorzien.

Hoe werkt een hydrofoorpomp?

Een hydrofoorpomp heeft een grote watertank, die eenmaal gevuld, zorgt dat er voldoende waterdruk is op bijvoorbeeld een waterleiding. Zo bent u verzekerd van een constante waterdruk, ook op plekken die zich ver boven de grond bevinden.

Filters