Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Installatie PVC AfvoerRegenpijpenDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektra

Tyleenslang

Tyleenslang

Als u een water- of gasleiding aan wilt leggen komt de tyleenslang van PVC Voordeel goed van pas! Er zijn in onze webwinkel diverse varianten verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit maakt het eenvoudiger om te zien voor welk doeleinde de slangen geschikt zijn. Zo zijn de slangen met blauwe strepen geschikt voor drinkwater en/of beregening, terwijl de gele strepen aangeven dat een slang bedoeld is voor een gasverbinding. Elke tyleenslang is bovendien in verschillende diktes en maten van flexibiliteit verkrijgbaar.

Tyleenslang 25mm

Bij ons kunt u terecht voor ieder formaat tyleenslang. 25mm vormt hierop geen uitzondering. Tyleenslangen van dit formaat worden meestal gebruikt voor tijdelijke of permanente koud water toevoer. Dit komt omdat deze slangen niet zuurstofdicht zijn en daarom niet voor warm water mogen worden toegepast. U kunt de tyleenslang 25mm eenvoudig aansluiten en aan een muur bevestigen met behulp van onze vele tyleen accessoires. Bekijk ons uitgebreide assortiment online!

Tyleenslang drinkwater

U kunt met verschillende varianten van onze tyleenslang drinkwater vervoeren. Bekijk goed bij de omschrijving van de specifieke slang of deze voor drinkwater geschikt is. Deze slangen zijn altijd voorzien van het KIWA keurmerk, zodat u weet dat er met de tyleenslang drinkwater wordt voldaan aan de strengste kwaliteitseisen. Als u koppelingen wilt toepassen in uw drinkwater leiding, raden wij u de Isiflo Sprint onderdelen aan. Deze zijn verreweg het meest geschikt voor tyleenslang drinkwater toepassingen.

Tyleenslang kopen

U kunt voordelig, eenvoudig en snel uw tyleenslang kopen bij PVC Voordeel! Met onze slangen en bijpassende koppelingen zet u zelf gemakkelijk en in zeer korte tijd een gas- of waterleiding in elkaar. De verschillende soorten en afmetingen in ons uitgebreide aanbod zorgen ervoor dat u altijd het type slang vindt dat u nodig heeft. Omdat onze onderdelen voldoen aan alle kwaliteitseisen hoeft u zich hierover bij het tyleenslang kopen geen zorgen te maken. Bestel online en krijg uw tyleenslang snel thuis gestuurd!