Drainage

Wilt u het overtollige water in uw tuin gemakkelijk laten afvoeren omdat er water op uw gazon blijft staan of u veelal te maken heeft met een natte bodem? Drainage aanleggen in uw tuin of rondom uw huis kan dan de oplossing zijn voor deze problemen! Drainage wordt toegepast om het waterpeil in de bodem van bijvoorbeeld uw tuin of land kunstmatig te reguleren, door het overtollige water op een eenvoudige maar effectieve manier af te voeren. In het assortiment van PVC Voordeel vindt u een ruim assortiment drainage materialen waarmee u zelf heel eenvoudig drainage aanleggen kunt in uw tuin, rijbak of rondom uw huis. In onze webshop vindt u alle benodigde drainagematerialen op één online adres, zodat u voor elke situatie de juiste materialen en maten in huis haalt!

Drainage leggen

Om overtollige water af te voeren naar een sloot of greppel of naar de PVC buizen van uw hemelwaterafvoer rondom uw huis, kan drainage leggen uitkomst bieden. Hiervoor zijn de verschillende drainage hulpstukken zoals eindbuizen en drainage riool verlopen geschikt. Heeft u geen mogelijkheid om het overtollige water door middel van drainage leggen weg te laten lopen in een nabij gelegen sloot? Dan kunt u met behulp van drainage verlopen de drainage buis aansluiten op de hemelwaterafvoer van uw woning. De afvoerbuis die langs het huis ligt kunt u opgraven en met behulp van een PVC T-stuk en een drainage verloopstuk kan de drainage slang op de afvoerbuis worden aangesloten. In ons assortiment vindt u alle hulpstukken die u nodig heeft voor drainage leggen. Koop drainage hulpstukken, buizen en alles voor drainage leggen voordelig en gemakkelijk online bij PVC Voordeel!

Drainage tuin

Wanneer u drainage in uw tuin wil aanleggen, zijn de benodigde drainage tuin materialen afhankelijk van het type grondsoort waarin u de drainage wilt aanleggen. Het is daarom belangrijk dat u van te voren weet in wat voor grondsoort u de drainage wilt aanleggen. Beschikt u over een klei, zand, veen, löss grond of ander type bodem in uw tuin? Een drainage tuin slang is bij PVC Voordeel verkrijgbaar met verschillende soorten omhullingen. De meest gangbare drainage slang is de slang met PP450 uitvoering, die geschikt is voor toepassing in kleigrond om wegrotten tegen te gaan. Daarnaast vindt u in ons assortiment drainage tuin slang met kokos omwikkeling die veel gebruikt wordt in veen- en zandgrond en een slang met PP700 omhulsel voor toepassing in zand-, veen- en kleigrond. De drainage tuin slang met kaal blind en kaal geperforeerd omhulsel hebben een grote weerstand tegen gronddruk en hoge chemische resistentie. Al onze drainage tuin buizen en koppelingen voldoen aan de KOMO kwaliteitseisen.

Drainage buis

Wilt u drainage aanleggen? Dan is het van belang dat u de juiste maat drainage buis gebruikt. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod drainagebuizen, verkrijgbaar in elke bestaande en benodigde maat. Een drainage buis wordt vervaardigd uit diverse materialen en is bij PVC Voordeel in verschillende lengtes verkrijgbaar. Zo kunt u kunt kiezen voor een drainage buis op een rol van 150 meter, 50 meter en 25 meter en met een diameter van 50 t/m 200mm. Daarnaast zijn drainage buis maten ook los per meter te bestellen. Bij PVC Voordeel kunt u kiezen voor een drainage buis in de volgende uitvoeringen:

  • Ongeperforeerd (blind)
  • Kaal, geperforeerd
  • Geperforeerd en omhuld met kokosvezel PP450
  • Omhuld met polypropyleenvezel PP700

Bij PVC Voordeel kunt u de juiste drainagebuis en drainage hulpstukken kopen voor een zeer scherpe prijs. U profiteert tevens van onze razendsnelle levering, waardoor u direct kunt starten met de aanleg van het drainagesysteem. Of u nu drainage wilt aanleggen in uw tuin, rijbak, landbouwgrond of rondom uw huis, bij PVC Voordeel vindt u al uw drainage materiaal van de beste kwaliteit op één online adres!

Drainage hulpstukken

Om uw afwatering helemaal perfect te krijgen kunt u bij PVC Voordeel verschillende drainage hulpstukken bestellen. Ons uitgebreide assortiment omvat onder andere T-stukken, bochten en afsluitkappen maar ook eindbuizen en taludgoten, waarmee u voorkomt dat uw slootwand afbrokkelt. Dankzij de hulpstukken kunt u precies de infrastructuur van uw drainage bepalen. Op onze hoge kwaliteit drainage hulpstukken kunt u vertrouwen! Bestel daarom uw drainage onderdelen tegen de meest aantrekkelijke prijzen bij PVC Voordeel.