Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Sproeier

Wilt u uw gazon en borders in topconditie houden? Dan zit u goed met pop-up sproeiers van PVC Voordeel! Ons uitgebreide assortiment biedt voor iedere situatie het het juiste beregeningsmateriaal. Voor zowel particulier als professioneel gebruik. Wij hebben een grote voorraad sproeiers voor de beregening van uw tuin, kas, en gewassen. U vindt ons complete aanbod eenvoudig online. Bestel vandaag nog en profiteer snel van de voordelen van een pop-up sproeier!

Welke soorten sproeiers voor het gazon zijn er?

Op zoek naar de perfecte pop-up sproeiers om jouw tuin efficiënt te beregenen? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten tuinsproeiers die aan al jouw tuinbehoeften voldoen. We hebben de juiste oplossingen voor een gelijkmatige en doeltreffende bewatering van jouw gazon, planten en bloemen, beter dan met zwenksproeiers, ook als u niet een al te hoge waterdruk heeft. Het sproeien met pop-up sproeiers heeft altijd een beter resultaat met minder gebruik van water dan het beregenen met een tuinslang. Bovendien is deze niet zichtbare manier van beregenen prettiger dan het continu moeten verplaatsen van bijvoorbeeld een tiksproeier.
In het algemeen zijn er verschillende soorten pop-up sproeiers:

  1. 360-graden pop-up sproeiers: Deze veelzijdige sproeiers kunnen een volledige cirkel (Full Circle FC sproeier) van 360 graden beregenen. Ideaal voor open gazons en grotere tuinoppervlakken waar gelijkmatige beregening gewenst is.

  2. Verstelbare pop-up sproeiers: Met deze sproeiers kun je het sproei bereik aanpassen aan de vorm en grootte van jouw tuin. Ze zijn handig voor het beregenen van verschillende zones met verschillende waterbehoeften.

  3. Pop-up sproeiers met verschillende sproeipatronen: Deze sproeiers zijn verkrijgbaar in verschillende sproeipatronen, zoals een volle cirkel, halve cirkel, kwart cirkel, enz. Hierdoor kun je het water precies richten waar het nodig is.

  4. Pop-up sproeiers met ingebouwde filters: Deze sproeiers zijn uitgerust met filters om vuil en vuil te voorkomen dat in de sproeikop terechtkomt en verstoppingen veroorzaakt. Dit verlengt de levensduur en prestaties van de sproeier.

  5. Pop-up sproeiers met instelbare sproeihoek: Deze sproeiers kunnen worden ingesteld op verschillende sproeihoeken, zodat je ze kunt aanpassen aan de specifieke vorm van jouw tuin en de locatie van de beplanting.

Ongeacht de grootte of vorm van jouw tuin, we hebben de juiste soorten pop-up sproeiers om jouw tuin efficiënt en gelijkmatig te beregenen. Met onze hoogwaardige pop-up sproeiers kun je genieten van een groen, gezond en weelderig landschap dat je met trots aan anderen kunt laten zien. Bestel vandaag nog en ontdek de vele voordelen van onze pop-up sproeiers voor jouw tuin!

Rain Bird pop-up sproeier voor beregening

Wij begrijpen dat u lang wilt profiteren van uw beregeningsinstallatie. Daarom kunnen wij u Rain Bird pop-up sproeiers van harte aanbevelen! Dit hoogwaardige merk is een absolute specialist op het gebied van beregeningsmaterialen . U kunt bij ons, naast gazon sproeiers, ook een beregeningscomputer en sproeikopjes kopen van Rain Bird. De pop-up sproeier of vernevelaar is leverbaar in diverse varianten. Wij hebben onder andere de populaire Rain bird 1800 in ons assortiment. Bekijk direct online ons complete aanbod Rain Bird producten. Naast het bekende merk Rain Bird en Hunter heeft PVCVoordeel ook Gardena sproeiers.

Pop-up sproeier afstellen

Wilt u uw pop-up sproeiers afstellen? Dat kan! Dit is vaak een eenvoudige klus. Bij de meeste pop-up sproeiers vindt u een knop op de stijgbuis. Met behulp van een speciale schroevendraaier of sleutel kunt u deze knop verstellen. Op die manier verandert u gemakkelijk de richting van uw sproeier. De bijpassende sproeimondjes die u in ons assortiment vindt, helpen u om de juiste waterstraal te genereren. Als u vragen heeft over het gebruik van pop-up sproeiers of het afstellen ervan, kunt u contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag.

Pop-up sproeier aanleggen

U hoeft geen professional in te huren als u pop-up sproeiers voor uw tuinberegening wilt aanleggen. Deze klus klaart u eenvoudig zelf! Het is belangrijk om uw beregeningsinstallatie goed te installeren. Dit zorgt namelijk voor een egaal sproeibeeld, zodat u zeker weet dat uw gazon of borders de juiste hoeveelheid water krijgen. U bepaalt zelf waar u uw pop-up sproeier wilt aanleggen. Dit type past namelijk overal in de grond. Doordat de sproeier volledig in de bodem zit, hoeft u deze niet te verwijderen als u bijvoorbeeld gaat grasmaaien. Dit grote voordeel maakt van onze pop-up sproeiers bijzonder populaire producten.

Bestel uw pop-up sproeier bij PVCVoordeel

Dus wilt u een groenere tuin dan de buren en de rest van uw omgeving? PVCVoordeel is hét adres voor advies en om voordelig pop-up sproeiers voor de tuinberegening te kopen! Sproeier kopen? Ons complete assortiment bekijkt u eenvoudig in onze webshop. Zo beslist u op uw gemak welke sproeier het meest geschikt is voor uw situatie. U kunt bij ons namelijk niet alleen pop-up sproeiers kopen, maar ook andere producten zoals een bordersproeiers of gazonsproeier. Welk product u ook wenst, u profiteert bij ons altijd van scherpe prijzen. PVC Voordeel, dé specialist op het gebied van beregeningsmateriaal!