Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
MerkenBlog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Sproeier

Gazons, planten en gewassen staan er stralend bij als u ze voldoende water geeft. Een sproeier kan deze klus vergemakkelijken. PVC Voordeel is hét adres voor uiteenlopende beregeningsmaterialen. Wij hebben zowel sproeiers voor kleine tuinen als voor grote stukken landbouwgrond. Ook kassen en stallen vernevelt u eenvoudig met een sproeier uit onze ruime collectie. Bekijk direct online alle soorten sproeiers en de bijbehorende accessoires in onze uitgebreide assortiment!

Pop up sproeier

U profiteert van vele voordelen met een pop up sproeier in uw tuin. Voldoende water zorgt ervoor dat uw gazon er prachtig bij ligt en uw planten helemaal opbloeien. Naast kleine sproeiers voor de tuin vindt u bij PVC Voordeel ook varianten met een groter bereik. Zo kunt u onder andere een pop up sproeier bestellen voor gras- en sportvelden. De sproeiers zitten volledig in de grond en worden door de waterdruk omhoog geduwd. Na gebruik zakken ze weer terug. Hierdoor kunt u er niet over struikelen en zitten pop up sproeiers niet in de weg als u bijvoorbeeld wilt grasmaaien.

Rainbird sproeier

Bij PVC Voordeel heeft u een ruime keuze aan materialen voor de beregening van tuinen, kassen, gewassen en stallen. Met een Rainbird sproeier haalt u een product van hoge kwaliteit in huis. Het merk Rainbird is al jarenlang een absolute specialist op het gebied van beregeningsmaterialen. Naast producten van dit merk, vindt u ook artikelen van onder andere K-Rain en Vyrsa. Of u nu een Rainbird sproeier of een variant van onze andere topmerken bestelt, u krijgt altijd een hoogwaardig en duurzaam product geleverd!

Sproeier tuin

U geniet dag in dag uit van een stralend gazon en prachtige planten met een sproeier in uw tuin. Hiermee voorziet u uw planten en bloemen ook in droge periodes van voldoende water. U heeft bij ons een ruime keuze aan grassproeiers, pop-up sproeiers en andere beregeningsmaterialen voor uw borders en gazon. Heeft u een kleine tuin? Geen probleem. Wij hebben sproeiers met een kort bereik die ideaal zijn voor minder grote oppervlakken. De zachtere straal van de sproeier voor de tuin voorkomt bovendien beschadiging aan bladeren en bloemen. Zo blijven uw planten intact en groeien en bloeien ze volop door het extra water!

Welke sproeier?

De vraag welke sproeier het beste is voor uw situatie, is lastig te beantwoorden. Dit hangt namelijk helemaal af van de reden waarom u een sproeier wilt aanschaffen. Gaat het alleen om het bevochtigen van uw tuin, of wilt u bijvoorbeeld grote stukken land met gewassen besproeien? Waar u uw sproeier ook voor wilt gebruiken, bij PVC Voordeel vindt u altijd een passend model. Wij hebben onder andere professionele klepelsproeiers voor gebruik op het land en kassproeiers om de vochtigheidsgraad in uw kas op peil te houden. Wilt u meer weten over ons uitgebreide assortiment beregeningsmaterialen? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij denken graag met u mee over welke sproeier het meest geschikt is voor u.

Sproeier kopen

Bij PVC Voordeel stelt u zelf eenvoudig uw complete beregeningsinstallatie samen. U kunt bij ons onder andere uw sproeimondjes, een beregeningscomputer en sproeier kopen. Vindt u een complete installatie wat veel voor uw tuin? Dan hebben wij ook praktische sproeipistolen voor u. Deze sluit u gemakkelijk aan op uw waterslang. Een sproeier kopen bij PVC Voordeel heeft diverse voordelen voor u. Naast scherpe prijzen hebben wij een grote eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij uw bestelling snel verzenden!