Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

PVC Lijm

Lijm en montageproducten koopt u vandaag nog voordelig online bij PVC Voordeel: dé webwinkel op het gebied van PVC buizen en meer!

Om de PVC buizen stevig te verlijmen en te voorkomen dat de druksterkte van de buis en de fitting vermindert koopt u bij PVC Voordeel de juiste lijmproducten.

Bij deze uitgebreide webwinkel koopt u zeer voordelig de producten die u nodig hebt om PVC buizen goed te verlijmen en geheel af te dichten. Zo bestelt u hier onder meer PVC lijm, fitterskit en glijmiddel. Om te zorgen dat u de lijm op een schoon, vetvrij oppervlak aanbrengt verkopen wij tevens ontvettingsmiddel. Daarnaast kunt u in deze winkel ook terecht voor water- en gastape.

Bent u druk bezig met een leidingstelsel en wilt u een veilig en duurzaam resultaat realiseren? Dan is het van belang dat de lijmverbinding optimaal is. Bekijkt u online het assortiment en bepaal welk product u nodig hebt.

Bij PVC Voordeel bestelt u de producten snel en gemakkelijk online. U profiteert bovendien van zeer scherpe prijzen en uw bestelling wordt altijd zo snel mogelijk geleverd.

Installatiemateriaal

Z