Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
MerkenBlog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Flexibele waterleiding

Flexibele waterleiding

Wanneer u een watertoevoer of afvoer gaat aanleggen, kan het handig zijn om een flexibele waterleiding te gebruiken. Deze soort waterleiding is eenvoudig aan te leggen, op moeite plekken zoals bochten of hoeken. Op deze manier kan het water moeiteloos doorstromen en ervaart u geen lekkages op lastige plekken. Bij ons vindt u tyleenslangen die uitstekend te gebruiken zijn voor waterleidingen. Er zijn tyleenslangen voor gas en voor water. De slangen die u kunt gebruiken voor uw flexibele waterleiding herkent u aan de blauwe streep op de slang.

Flexibele waterleiding koppeling

Met onze flexibele waterleiding koppelingen kunt u een hoogwaardige waterleiding aanleggen zonder lekkages. Wij hebben diverse soorten koppelingen die u kunt gebruiken voor de aanleg van uw waterleiding. Tussen onze unidelta koppelingen vindt u zeker de juiste koppeling voor uw waterleiding. Zo hebben wij rechte koppelingen, maar ook T-stukken, bochten en meer! Ook hebben wij de hoogwaardige Hawle waterkoppelingen. Bestel daarom voor uw flexibele waterleiding de koppelingen vandaag nog online!

Knelkoppeling flexibele waterleiding

Met een knelkoppeling op uw flexibele waterleiding kunt u zonder las- of soldeerwerk eenvoudig uw waterleiding aansluiten op een andere leiding. Met de knelringen van de koppeling weet u zeker dat u geen last zult hebben van lekkages of snelle verslijting op de tussenstukken. In onze voorraad vindt u diverse soorten en maten knelkoppelingen voor flexibele waterleidingen, zodat u zeker weet dat de soort die u nodig heeft ertussen zit.

Flexibele waterleiding kopen

Bent u van plan een flexibele waterleiding te kopen? Bij PVC Voordeel vindt u alles wat u nodig heeft voor het in elkaar zetten van een hoogwaardige flexibele waterleiding. Wij hebben onder andere een ruim aanbod aan tyleen producten waarvan u zeker bent van kwaliteit. Bovendien profiteert u bij ons van een snelle levering. Heeft u nog vragen voor u uw flexibele waterleiding gaat kopen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor deskundig advies!