Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

HWA buis

Hemelwater stroomt snel en efficiënt weg met een hoogwaardige HWA buis van PVC Voordeel. Door het water weg te leiden van uw woning of schuur voorkomt u problemen door lekkage. In ons ruime assortiment vindt u diverse artikelen waaronder een HWA buis wit en regenpijpen in vele andere kleuren. Wij hebben daarnaast vele verschillende diameters en lengtematen. PVC Voordeel heeft voor ieder wat wils! Bekijk direct onze complete collectie en vindt een passende HWA buis voor uw hemelwaterafvoersysteem.

HWA buis aansluiten

Een hoogwaardige HWA buis aansluiten is een fluitje van een cent. De stevige regenpijp is eenvoudig in de uitloop van uw dakgoot te schuiven. Eventuele verloopstukken of andere onderdelen bevestigt u snel en gemakkelijk op dezelfde manier. Let bij uw bestelling goed op de diameter van de regenpijp. Voor een goede bevestiging dient deze gelijk te zijn aan de grootte van de uitloop en hulpstukken. Door middel van beugels maakt u de buis vast aan de muur. Hierdoor blijven alle onderdelen goed op hun plaats zitten en kunt u zonder lijm uw HWA buis aansluiten!

HWA buis PVC

Bij PVC Voordeel kunt u eenvoudig een HWA buis van PVC bestellen. U heeft de keuze uit diverse kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van rood, blauw of koperkleur? Het kan allemaal! Ook hulpstukken en dakgoten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast een HWA buis van PVC vindt u bij ons onder andere een hemelwaterafvoer staal. Welk materiaal u ook kiest, bij PVC Voordeel krijgt u altijd een hoogwaardig product geleverd waar u jarenlang van kunt genieten!

HWA buis diameter

U kunt bij PVC Voordeel een HWA buis met een diameter van 80 of 100 mm bestellen. Welk formaat het meest geschikt is hangt af van uw situatie. Voor kleine tot middelgrote daken is een buis van 80 mm doorgaans voldoende. Grote daken vangen meer water op. Daarom raden wij daarvoor een HWA buis met een diameter van 100 mm aan. Deze buis kan meer water verwerken. Zo weet u zeker dat uw afvoer ook bij veel neerslag goed blijft functioneren.

HWA buis kopen

Als u een HWA buis wilt kopen bent u bij PVC Voordeel aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod buizen in diverse kleuren en afmetingen. Al onze producten vindt u terug op de website. Zo kunt u thuis in alle rust de juiste regenpijpen en andere onderdelen voor uw regenwaterafvoer uitzoeken. Als u besluit bij ons uw HWA buis te kopen profiteert u van scherpe prijzen. Wij zorgen daarnaast voor een snelle levering. Dát is de service van PVC Voordeel!