Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

PE buizen, fittingen en appendages

Voor al uw vragen en productwensen omtrent PE buizen, fittingen en appendages kunt u terecht bij PVC Voordeel! PE staat voor polyethyleen, een product dat veel gebruikt wordt voor aanvoer van water en gas of afvoer via bijvoorbeeld drukriolering. In onze webwinkel vindt u vele PE producten. Hieronder een overzicht van de meestgebruikte PE materialen.

HD-PE KIWA

De HD-PE buis met KIWA keurmerk is de meest gebruikte PE buis. Aan de blauwe lijnen is te zien dat deze buis geschikt is voor water. De buis is te verkrijgen in rollen van 50 of 100 meter.

Z-PE buizen

De ZPE buis is flexibeler dan de HDPE buis en daardoor meer geschikt voor werk in bochten. Deze buis is verkrijgbaar met en zonder KIWA keurmerk en in rollen van 50 of 100 meter.
 

HD-PE gas

Deze HDPE buis heeft het GASTEC keurmerk, wat aangeeft dat deze PE buis geschikt is voor gas. De buis kan in de grond worden aangebracht zonder extra bescherming. Ook deze buis is verkrijgbaar in rollen van 50 en 100 meter.
 

PE klemkoppelingen

Voor het verbinden van PE buizen wordt vaak gebruik gemaakt van klemkoppelingen. Deze koppelingen zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen en werken zeer gemakkelijk.

Meer PE

Naast bovenstaande producten hebben wij nog veel meer producten in en voor polyethyleen. U kunt denken aan andere koppelingen, muurplaten of afbraamapparaten. Bekijk ons aanbod gemakkelijk online.