Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Overig

PE leiding

PVC Voordeel is uw specialist in PE leidingen, fittingen en appendages. Heeft u vragen of wilt u PE leidingen bestellen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. PE is de afkorting van polyethyleen, een product dat gebruikt wordt voor aan- en afvoer van water en gas. Bij ons vindt u alles waar u naar op zoek bent op PE gebied. De belangrijkste PE producten vindt u hieronder.

HD-PE KIWA

De HD-PE leiding met KIWA keurmerk wordt het meest gebruikt. De blauwe lijnen laten zien dat deze buis geschikt is voor water. De HD-PE leiding kunt krijgen in rollen van 50 en 100 meter.

Z-PE leiding

De ZPE buis is flexibeler dan de HDPE leiding en daardoor meer geschikt voor het maken van bochten. Deze leiding is verkrijgbaar met en zonder KIWA keurmerk en in rollen van 50 of 100 meter.
 

HD-PE gas

Deze HDPE leiding heeft het GASTEC keurmerk, de gele lijnen vertellen dat deze leiding geschikt is voor gas. De leiding kan in de grond worden aangebracht zonder extra bescherming. Ook deze leiding is verkrijgbaar in rollen van 50 en 100 meter.
 

PE klemkoppelingen

Voor het verbinden van PE leidingen wordt vaak gebruik gemaakt van klemkoppelingen. Deze koppelingen zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen en werken zeer gemakkelijk.

Meer PE

Naast bovenstaande producten hebben wij nog veel meer producten in en voor polyethyleen. U kunt denken aan andere koppelingen, muurplaten of afbraamapparaten. Bekijk ons aanbod gemakkelijk online.