Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Vierkante regenpijp

Op eenvoudige wijze uw overtollige regenwater afvoeren, dat doet u met een vierkante regenpijp uit het assortiment van PVCVoordeel! In ons assortiment kunt u zeker precies vinden welke buizen het beste bij de gewenste regenwaterafvoer past. Ook hebben wij vierkante PVC hulpstukken. Wij leveren alle vierkante buizen in verschillende diameters. De vierkante regenpijp zijn geschikt om verticaal te plaatsen aan de gevel. Bestel eenvoudig meteen in onze webwinkel en begin snel met het aanleggen van uw regenwaterafvoer.

Vierkante regenpijp wit

Nicoll Ovation PVCbuizen hebben een schitterende uitvoering van een platte vierkante regenpijp wit. Met deze regenpijp bespaart u ruimte en geeft u de regenwaterafvoer een fraaie uitstraling. Wij hebben deze pijp beschikbaar in een witte en een zandkleurige uitvoering. Zo kunt u altijd de gewenste uitstraling bewerkstelligen. Wanneer u vragen heeft over een vierkante regenpijp wit of wanneer u advies wilt, dan kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Deze helpt u graag!

Vierkante regenpijp pvc

Bent u op zoek naar een regenpijp die u eenvoudig op maat zaagt en kunt lijmen? Dan kunt voor een vierkante regenpijp pvc kiezen uit ons assortiment. Dit materiaal is erg geliefd onder onze klanten vanwege de handzaamheid van het product. Wij hebben voor deze onderdelen ook verbindingsmoffen beschikbaar. Indien u bij ons bestelt, dan profiteert u van een snelle levering zodat u direct aan de slag kunt met de vierkante regenpijp PVC en toebehoren.