Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Afvoer regenwater

U voorkomt lekkage met een goede en snelle afvoer van regenwater. Bij PVC Voordeel hebben we diverse onderdelen waarmee u zelf het ideale hemelwaterafvoersysteem samenstelt. U vindt bij ons onder andere een dakgoot en regenpijp in vele kleuren. Daarnaast hebben wij ook bijbehorende hulpstukken voor uw afvoer voor regenwater. Alle producten zijn leverbaar in diverse maten. Bestel direct gewenste producten en profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering!

Afvoer regenwater plat dak

Wij hebben niet alleen dakgoten en regenpijpen voor schuine daken, maar ook alles om een afvoer voor regenwater van een plat dak aan te leggen. U vindt bij ons onder andere vergaarbakken en kiezelbakken. We hebben daarnaast ook bijpassende bladvangers in ons assortiment. Daarmee voorkomt u dat bladeren en ander vuil in uw afvoer terecht komen. De onderdelen zoals een vergaarbak sluit u eenvoudig aan op bijvoorbeeld een regenpijp. Zo zorgt u voor een goede afvoer van regenwater van een plat dak.

Afvoer regenwater in tuin

Het is belangrijk om hemelwater snel weg te leiden van uw woning. Zo voorkomt u lekkage. Met een goede afvoer van regenwater in de tuin voorkomt u dat er grote plassen op de paden en het terras blijven staan. Bij PVC Voordeel vindt u diverse producten om water snel de grond in te leiden. Wij hebben onder andere buizen om uw afvoersysteem aan te sluiten op het riool.

Om onnodige belasting van de riolering te voorkomen, kunt ook een infiltratiesysteem plaatsen. Een zinkput is een goed middel om de afvoer van regenwater in uw tuin te bevorderen. Het water wordt opgenomen in de put en later, in drogere periodes, gedoseerd afgegeven aan de grond. Met deze werkwijze ontlast u niet alleen het riool, de vochtigheidsgraad van uw tuin blijft ook beter in balans. Dit laatste zullen de planten in uw tuin zeker waarderen!

Afvoer regenwater diameter systeem

U vindt bij PVC Voordeel alle onderdelen voor een goede afvoer van regenwater. De diameter van het systeem wordt bepaald door de grootte van uw dak. Hoe meer oppervlakte, hoe meer water uw dak opvangt. Een groot dak heeft daarom bredere dakgoten en regenpijpen nodig om al het water goed en snel weg te leiden. Heeft u vragen over het bestellen van een afvoer voor regenwater of de diameter van het systeem? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte hemelwaterafvoer.