Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Stalen ondereind HWA

Stalen regenpijp, extra stevige regenpijp om te voorkomen dat de regenpijp beschadigd raakt door vandalisme of plaatsen fietsen, ed.

● Levertijd 1 á 2 werkdagen

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

0

● Levertijd 1 á 2 werkdagen

Omschrijving Stalen ondereind HWA

Een stalen ondereind voor hemelwaterafvoer dient ter bescherming van de regenwater afvoerbuis tegen vandalisme en het plaatsen van bijvoorbeeld fietsen en pallets. De stalen buis is zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde thermisch verzinkt. De ondereinden worden vervaardigd van gelaste vlambuis en op dichtheid beproefd.

Stalen ondereind HWA eigenschappen

Dankzij de mof past een PVC-HWA buis direct op het ondereinde van het stalen ondereind, zodat een extra manchet niet nodig is. De stalen ondereind HWA kunnen op uw verzoek worden voorzien van een UV-bestendige epoxycoating in iedere gewenste RAL-kleur. De coating kan worden aangebracht op lengtes van maximaal 2500 mm, de dikte van de coating is gemiddeld 80 mu. Neem voor speciale wensen of andere lengtes contact met ons op. Deze stalen buizen kunt u aan de muur bevestigen met een metalen scharnierbeugel.

Thermisch verzinkte stalen regenwaterafvoer buis

De stalen ondereinden zijn zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde thermisch verzinkt. De ondereinden worden vervaardigd van gelaste vlambuis volgens EN 10025 en DIN 2458 en op dichtheid beproefd, met gladde einden.

De zinklaag wordt aangebracht volgens NEN en ISO 1461. Dankzij de mof past een PVC-HWA buis direct op het ondereinde, zodat een extra manchet niet nodig is.

Stalen hemelwater ondereind in elke gewenste RAL-kleur

De stalen HWA ondereinden kunnen op uw verzoek worden voorzien van een UV-bestendige epoxycoating in iedere gewenste RAL-kleur. De coating kan worden aangebracht op lengten van maximaal 2500 mm, de dikte van de coating is gemiddeld 80 mu.

Koop vandaag nog uw stalen ondereind HWA voordelig en snel bij PVC Voordeel!

Productkenmerken Stalen ondereind HWA

Artikelnummer 233

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.00 uur

Bekijk ook