Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar.

Fernco

Het bedrijf Fernco levert vanuit de V.S. al jarenlang producten voor installatiedoeleinden. Niet zonder succes, want dit toonaangevende merk staat garant voor een hoge mate van gebruiksgemak, gecombineerd met betrouwbaarheid en scherpe prijzen. Het levert haar producten tegenwoordig over de hele wereld, en zodoende kunt u ook bij PVC Voordeel terecht voor deze artikelen, zoals koppelingen, verbindingen en andere hulpstukken. In de meeste gevallen worden deze gemaakt van duurzaam pvc, zodat ze een lange levensduur hebben. Ze worden onder andere gebruikt in de installatietechniek, bijvoorbeeld om afvoerbuizen en andere soorten pvc-buizen aan elkaar te koppelen.

Fernco flexibele koppelingen

Met Fernco flexibele koppelingen heb je een belangrijk voordeel ten opzichte van ‘reguliere’ koppelingen, die onbuigbaar zijn. Een koppeling of hulpstuk dat flexibel is, kan namelijk bij bijvoorbeeld gebruik in machines en apparaten met veel trillingen, als het ware meebewegen. De kans op slijtage of het lostrillen van zo’n hulpstuk is bij een koppeling die niet flexibel is, veel groter dan bij deze variant van Fernco. Daarom worden deze dan ook veelvuldig gebruikt door professionals in de bouwwereld en andere sectoren. De flexibiliteit garandeert namelijk ook een hoge levensduur, doordat ze zo goed als onderhoudsvrij zijn. Deze en de andere producten van dit merk zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen, zodat u voor de meeste toepassingen een geschikte oplossing kunt vinden.

Tips voor de installatie van Fernco koppelingen

Belangrijke tips voor het installeren van een koppeling of hulpstuk van Fernco, zijn in de eerste plaats natuurlijk dat er de juiste soort koppeling, in de juiste maat wordt aangeschaft. Het is dus aan de raden om goed te meten. Daarnaast is het noodzakelijk om te zorgen dat alle onderdelen, voor het monteren, schoon en vetvrij zijn. Daardoor zal de hechting, zeker wanneer er met lijm wordt gewerkt, optimaal zijn. De onderdelen sluiten dan goed aan, waardoor ze stevig op hun plek blijven zitten. Daardoor is de kans op lekkage ook uitgesloten. En het is uiteraard altijd verstandig, om voor de installatie eerst goed de handleiding door te lezen. Vaak ziet u dan ook wel welk gereedschap u nodig heeft voor het plaatsen van de hulpstukken en (flexibele) koppelingen.

Filters