Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Gootdrain

Bladeren en andere materialen kunnen uw hemelwaterafvoersysteem verstoppen. Met de handige gootdrain van PVC Voordeel voorkomt u dit. De drain houdt grote materialen tegen. Hierdoor krijgen bladeren niet de kans om uw afvoer te verstoppen en kan het systeem het hemelwater snel en efficiënt afvoeren. Het maakt niets uit wat voor regenwaterafvoer u heeft. Of u nu een bakgoot of een mastgoot heeft, onze hoogwaardige gootdrain sluit perfect aan!

Gootdrain prijs

U bestelt bij PVC Voordeel eenvoudig uw gootdrain. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten! Wij proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Zo willen we iedereen de kans geven een goed hemelwaterafvoersysteem aan te leggen. U kunt bij ons snel en gemakkelijk de specificaties van uw gootdrain en de prijs bekijken. Door onze uitgebreide productinformatie kunt u zich goed inlezen en weet u precies wat u in huis haalt. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Gootdrain plaatsen

U kunt zelf gemakkelijk uw gootdrain plaatsen. Dit is mogelijk in iedere dakgoot. Het maakt hierbij niet uit of u een goot van bijvoorbeeld PVC, zink of staal heeft. De onderzijde van de drain kunt u insnijden. Vervolgens knijpt u het gaas samen en plaatst u het in de goot. Door de natuurlijke spanning klemt het materiaal zichzelf vast tussen de randen van uw dakgoot. Het is het beste als de drain iets boven de rand van de goot uitsteekt. Op die manier zorgt u voor een optimale werking. Heeft u meerdere drains? Dan schuift u deze gemakkelijk over elkaar. Hierdoor sluiten de verschillende delen goed op elkaar aan en kunnen bladeren er niet tussendoor vallen.

Als u een hele kleine of grote goot heeft, kan het zijn dat het gaas ondanks de natuurlijke spanning toch niet goed blijft zitten. Dit is geen probleem. U kunt uw gootdrain dan plaatsen door middel van één van de onderstaande plaatsingsmethodes.

  https://lh4.googleusercontent.com/EPkMO7H3EsGuOJexa9pxhaLW2FtfTPM7s0c5xMW5rlBQ9OzwquPdjx6QNZcyqyJU6L-RCvcUP7a6wlew6v6zFvGKPXgor36s3icFWu59ENOz7rWoMiU5vUKfGhbCQTV9hZk32zED

Gootdrain kopen

Wilt u verstopping van uw afvoer voorkomen door een gootdrain te kopen? Dan bent u bij PVC Voordeel aan het juiste adres. Wij hebben alles voor de aanleg van een goede hemelwaterafvoer. Zo vindt u bij ons onder andere dakgoten, regenpijpen, infiltratieputten en diverse hulpstukken om uw systeem compleet te maken. Al deze onderdelen kunt u eenvoudig meebestellen als u uw gootdrain gaat kopen. Wij hebben een grote eigen voorraad waardoor we uw bestelling snel kunnen verzenden!