Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Infiltratie regenwater

Heeft u na een fikse regenbui vaak waterplassen in uw tuin staan? Dan verloopt de infiltratie van regenwater niet helemaal goed. Gelukkig kunt u dit zelf eenvoudig oplossen met onze infiltratiematerialen. Wij hebben onder andere infiltratieputten, ook wel zink- of zakputten genoemd, en kratten. U kunt kiezen voor een losstaande variant en modellen met openingen voor buizen. Bekijk direct alle hoogwaardige materialen in ons uitgebreide assortiment!

Infiltratie regenwater tuin

Een goed systeem voor de infiltratie van regenwater in uw tuin legt u zelf eenvoudig aan. Voor onze putten en kratten dient u een ruim gat te graven op de gewenste plek. Naast deze materialen vindt u bij PVC Voordeel ook een hoogwaardige drainagebuis in het assortiment. Een combinatie van buizen, putten en kratten kan de infiltratie van regenwater in uw tuin nog efficiënter laten verlopen. Heeft u vragen over onze producten of over het aanleggen van een goed infiltratiesysteem? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Infiltratie regenwater berekening

Wij hebben zakputten en kratten in verschillende afmetingen. Welk formaat u nodig heeft, hangt af van de grootte van uw tuin. Met onze handige infiltratie regenwater berekening kunt u zelf uitrekenen welke put of welk krat voor u het meest geschikt is. Als u gebruik maakt van een infiltratieput, dient u rekening te houden met een buffer van grind of zand en het feit dat de put direct water afgeeft aan de grond. De grootte van de zinkput kan in dat geval iets kleiner zijn dan het getal dat uit de berekening komt. Om de minimale capaciteit te berekenen neemt u het aantal verharde vierkante meters en doet dit aantal keer 20 liter. Bij een oppervlakte van 5 m2 ziet de som er als volgt uit: 5 m2 x 20 liter = 100 liter capaciteit.

Infiltratie regenwater bij PVC Voordeel

U vindt diverse materialen voor een goede infiltratie van regenwater bij PVC Voordeel. Wij hebben onder andere pvc buizen, dakgoten en infiltratiekratten voor een uitstekend werkend infiltratiesysteem. U profiteert bij ons van scherpe prijzen. Wij hebben bovendien een grote eigen voorraad. Hierdoor heeft u uw bestelling snel in huis. Voor een goede infiltratie van regenwater bent u bij PVC Voordeel aan het juiste adres!