Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Riolering

Afvoerbuizen

Bent u op zoek naar afvoerbuizen voor het toilet of voor afvalwater uit de keuken? Dan zit u goed bij PVC Voordeel! Wij hebben een ruim assortiment stevige buizen voor binnen gebruik. Naast de welbekende grijze versie, vindt u bij ons ook PP buizen wit en zwart. Als u op zoek bent naar buizen voor uw hemelwaterafvoer is de keuze aan kleuren nog vele malen groter! Welke kleur u ook kiest, u bestelt bij ons eenvoudig bijpassende hulpstukken mee. Zo haalt u in één keer alles in huis om een betrouwbare afvoer aan te leggen.

Afvoerbuizen PVC

Veel mensen maken voor hun riolering gebruik van afvoerbuizen van PVC. Dit is niet zo gek, het materiaal is namelijk licht van gewicht en bijzonder sterk. Daarnaast is het bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. In ons ruime assortiment vindt u afvoerbuizen van PVC voor zowel binnen- als buitenriolering. Daarnaast kunt u voor gebruik binnenshuis ook hoogwaardige buizen van polypropyleen (PP) bestellen. Alle producten van PVC Voordeel zijn uitvoerig getest. Zo weten we zeker dat u afvoerbuizen geleverd krijgt waar u jarenlang profijt van zult hebben.

Afvoerbuizen maten

Bij PVC Voordeel heeft u een ruime keuze aan afvoerbuizen en maten. De modellen met een kleine diameter zijn bijzonder geschikt voor het aanleggen van een afvoer in de keuken. Bredere buizen kunt u onder andere gebruiken voor de afvoer van het toilet. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld een exemplaar dat geschikt is voor uw klus. Heeft u vragen over de verschillende afvoerbuizen en maten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers geven u graag meer informatie.

Afvoerbuizen aanleggen

Als u afvoerbuizen gaat aanleggen, kunt u dit op twee manieren doen. Welke werkwijze het meest geschikt is, hangt af van uw klus. In sommige gevallen is het verstandig om de diverse onderdelen aan elkaar te bevestigen met behulp van een sterke PVC-lijm. Het is vaak ook mogelijk om de buizen en hulpstukken eenvoudig in elkaar te schuiven. Zeker bij een regenpijp is dit ideaal. De HWA-buis zet u daarna met beugels vast aan de woning of schuur.

Als u afvoerbuizen gaat aanleggen voor het wegleiden van regenwater, kunt u deze direct aansluiten op een infiltratiesysteem. Met een zinkput of infiltratiekrat wordt water ondergronds opgeslagen en later gedoseerd afgegeven aan de grond. Dit komt uw tuin ten goede en ontlast bovendien de riolering!

Afvoerbuizen kopen

Bent u van plan een afvoer aan te leggen en wilt u hiervoor hoogwaardige afvoerbuizen kopen? Dat kan voordelig bij PVC Voordeel! Ons complete assortiment voor de hemelwaterafvoer en binnen- en buitenriolering vindt u online. Hierdoor kunt u rustig de diverse mogelijkheden bekijken en de juiste buizen uitkiezen. Ook andere producten zoals hulpstukken bestelt u eenvoudig bij ons. Wij hebben een grote eigen voorraad. Hierdoor heeft u uw bestelling doorgaans snel in huis. Afvoerbuizen kopen doet u daarom bij PVC Voordeel!