Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Regenafvoer

U heeft een ruime keuze uit dakgoten en regenpijpen bij PVC Voordeel. Hierdoor stelt u bij ons eenvoudig uw ideale regenwaterafvoer samen. Wilt u bijvoorbeeld een witte, groene of zwarte afvoer? Het is allemaal mogelijk bij ons. Wat voor hemelwaterafvoer u ook kiest, u krijgt bij ons altijd producten van hoge kwaliteit geleverd. Zo weten we zeker dat u jarenlang profijt zult hebben van uw regenwaterafvoer. Bekijk direct ons complete assortiment dakgoten, regenpijpen en hulpstukken online!

Regenwaterafvoer PVC

PVC is licht van gewicht en een bijzonder sterk soort kunststof. Dit maakt het materiaal zeer geschikt als regenwaterafvoer. PVC is leverbaar in vele kleuren. Daarnaast zijn onze producten ook verkrijgbaar in diverse afmetingen. Welke maat u nodig heeft, hangt af van de grootte van uw dak. Een groot dak vangt meer regenwater op waardoor uw regenwaterafvoer van PVC ook meer water moet verwerken. Wij hebben voor u de ideale afmetingen voor regenpijpen en mast- en bakgoten op een rij gezet.

Afmetingen voor regenpijpen:

 • Buis met doorsnede van 70 mm: verwerkt regen van 40 m2 dakoppervlak
 • Buis met doorsnede van 80 mm: verwerkt regen van 50 m2 dakoppervlak
 • Buis met doorsnede van 100 mm: verwerkt regen van 100 m2 dakoppervlak

Afmetingen voor een mastgoot:

 • Dakoppervlakte tot 35 m2: een mastgoot met een diameter van 4 inch
 • Dakoppervlakte tot 100 m2: een mastgoot met een diameter van 6 inch
 • Dakoppervlakte tot 115 m2: een mastgoot met een diameter van 125 mm
 • Dakoppervlakte tot 185 m2: een mastgoot met een diameter van 150 mm
 • Dakoppervlakte tot 280 m2: een mastgoot met een diameter van 180 mm

Afmetingen voor een bakgoot:

 • Dakoppervlakte tot 20 m2: mini bakgoot
 • Dakoppervlakte tot 80 m2: een bakgoot met een diameter van 140 mm
 • Dakoppervlakte tot 160 m2: een bakgoot met een diameter van 180 mm
 • Dakoppervlakte tot 245 m2: een bakgoot met een diameter van 225 mm

Regenwaterafvoersysteem

Wilt u een compleet regenwaterafvoersysteem aanleggen? Dit doet u eenvoudig zelf. Veel regenpijpen, dakgoten en hulpstukken bevestigt u door de onderdelen over elkaar te schuiven. Het geheel wordt met beugels aan uw woning vastgemaakt. Hierdoor blijft uw regenwaterafvoersysteem goed zitten. U kunt uw afvoer afmaken met een infiltratiesysteem. Met een put of krat in uw tuin zorgt u ervoor dat regenwater snel in de bodem zakt. Als de grond verzadigd is, wordt het water opgeslagen en later gedoseerd afgegeven aan de grond. Dit zorgt voor een betere balans van de vochtigheidsgraad en komt de planten in uw tuin zeker ten goede!

Regenwaterafvoer zink

Voor uw afvoersysteem heeft u bij PVC Voordeel de keuze uit vele materialen. Naast PVC hebben wij onder andere een regenwaterafvoer van zink in ons assortiment. Zowel de dakgoot als de regenpijp en hulpstukken zijn leverbaar in dit sterke materiaal. Een regenwaterafvoer van zink blijft ook tijdens extreem weer goed functioneren. Om verstoppingen van uw systeem te voorkomen, raden wij u aan gebruik te maken van bladvangers en gootdrains. Zo weet u zeker dat hemelwater snel wordt afgevoerd en geen lekkages kan veroorzaken.

Regenwaterafvoer kopen

U kunt eenvoudig online uw complete regenwaterafvoer kopen. Bij PVC Voordeel vindt u het volledige assortiment in de webshop. Hierdoor bestelt u thuis vanuit de luie stoel moeiteloos alle benodigde onderdelen. U profiteert bij ons altijd van scherpe prijzen. Wij hebben een grote eigen voorraad waardoor u uw bestelling doorgaans snel geleverd krijgt. Heeft u vragen voordat u besluit uw regenwaterafvoer te kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste producten.