Regenwaterafvoer

Bekijk ons grote collectie aan regenpijpen en hulpstukken. Wij hebben deze beschikbaar in verschillende maten en kleuren. De regenpijpen en hulpstukken van het merk Nicoll zijn onder andere in de kleuren rood, groen en zand te vinden. Nicoll biedt ronde, maar ook rechthoekige regenpijpen aan. De rechthoekige kunnen een uitkomst bieden wanneer u niet veel ruimte heeft voor uw regenwaterafvoer systeem!

Regenwaterafvoer zink

Heeft u veel last van corrosie op uw regenpijpen? Dan kan regenwaterafvoer zink de uitkomst bieden. Bij onze hemelwaterafvoer zink heeft u de keuze uit breedtes van 80 mm en 100 mm. Zink is metaal dat corrosiebestendig is en waardoor het lang mee gaat.  Voor elk type woning bieden wij de uitkomst. Bij PVC Voordeel vindt u merken als S-lon en Ubbink in het assortiment, beide specialisten op het gebied van dakgoten en regenwaterafvoer. Met regenwaterafvoer zink van PVC Voordeel bent u te allen tijde verzekerd van de hoogste kwaliteit!

Regenwaterafvoer PVC

De wat voordeligere variant van regenwaterafvoer zink is de regenwaterafvoer PVC. PVC, wat staat voor polyvinylchloride, is een eenvoudig te bewerken materiaal. Hierdoor kunnen wij het voordelig aanbieden. In ons assortiment vindt u de regenpijp PVC en bijbehoren de hulpstukken. Wanneer u een plat dak heeft kunnen kiezelbakken het water op een effectieve manier vervoeren. Bij de kiezelbakken vindt u onder andere ook de bladvanger. Deze zorgt ervoor dat de afvoerbuis niet verstopt raakt met los vallende bladen. Met regenwaterafvoer PVC van PVC Voordeel kunt u op een voordelige manier de regenwaterafvoer regelen!

Regenwaterafvoer systeem

Bij PVC Voordeel kunt u eenvoudig online uw regenwaterafvoer systeem kopen. Onder regenwaterafvoer benodigdheden in ons assortiment vallen dakgoten, mastgoten en hulpstukken. Wij bieden al onze producten tegen een scherpe prijs en leveren snel. Zo kunt u direct beginnen met het in elkaar zetten van uw regenwaterafvoer systeem. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze buizen en hulpstukken? Neem dan contact met onze deskundige klantenservice! Bij PVC Voordeel kunt eenvoudig en voordelig een regenwaterafvoer systeem kopen!