PVCvoordeel
Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Aquaberg vloerput horizontaal- en verticaal verstelbaar

Aquaberg vloerput horizontaal- en verticaal verstelbaar

Vloerput nodig voor een kwalitatieve afwerking van uw waterafvoer? Dan kunt u bij PVC voordeel een keuze maken uit een uitgebreid assortiment in Aquaberg vloerputten. Aquaberg staat garant voor een eenvoudige montage, snelle en nette afwerking. Bekijk snel het volledige aanbod.

Aquaberg vloerput verstelbaar

Wat deze Aquaberg vloerput bijzonder maakt, is het feit dat deze in hoogte verstelbaar is, maar daarnaast ook horizontaal en verticaal verstelbaar is! Hierdoor weet u zeker dat de Aquaberg vloerput ook geschikt is binnen uw situatie. Deze Aquaberg vloerputten zijn gemaakt van RVS en zijn allen voorzien van ABS. Omdat RVS een gladde eigenschap heeft, worden door de ABS laag ongemakken voorkomen. De Aquaberg vloerput is verkrijgbaar met zijaansluiting, maar ook met onderaansluiting. De aquaberg vloerput past dus altijd! U kunt een keuze maken uit de volgende afmetingen:

  • 146 x 146 mm
  • 150 x 150 mm

De brede sleufgaten van de Aquaberg vloerput zorgen ervoor dat water snel en eenvoudig afgevoerd kan worden. Binnen no-time is het water verdwenen. Voor het tegengaan van onaangename geuren uit de vloerput, is de Aquaberg vloerput uitgerust met stankafsluiter.

Aquaberg vloerput kopen?

Koop de Aquaberg vloerput vandaag nog bij PVC voordeel. Wanneer u online een bestelling plaatst, kunt u deze snel in huis verwachten. Doordat wij leveren vanuit een ruime voorraad, kunt u vrijwel direct aan de slag met monteren! Heeft u vragen of opmerkingen over dit of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en voorzien u tevens graag van advies op maat. Zowel de zakelijke als de particuliere klant kan bij ons terecht!

Koop uw Aquaberg vloerput vandaag nog voordelig en snel online bij PVC voordeel!