Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Drainage

Drainage goot

Als u wilt voorkomen dat uw tuin blank komt te staan is het aanleggen van een drainage goot een goede oplossing. Een afvoergoot is een van de meest gebruikte en meest efficiënte vormen van regenwaterafvoer. Bij dit systeem maakt u gebruik van een buis met een open raster aan de bovenkant. Hiermee wordt het regenwater aan de grond opgevangen, terwijl bladeren en plantenresten worden tegengehouden. Bij PVC Voordeel.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van een complete drainage goot.

Drainage goot buiten

Bij het aanleggen van een drainage goot buiten is het de bedoeling dat er geen plassen in uw tuin of op uw terras ontstaan. Daarom is deze langwerpig, zodat het water niet op een punt wordt opgevangen, maar langs de gehele rand van uw tuin netjes wordt afgevoerd. Dit wordt ook wel lijnafwatering genoemd. Aco lijnafwatering is een van onze complete afvoersystemen met alle onderdelen om een drainage goot buiten aan te leggen. Zo vindt u hier onder andere hoekstukken en bladvangers.

Drainage goot aanleggen

Als u veel betegeling in uw tuin heeft, is een drainage goot aanleggen verstandig. Op tegels blijft het regenwater gemakkelijk staan. Hierdoor kunnen er niet alleen plassen ontstaan, maar kan de ondergrond ook lelijk en vies worden. Als u een drainage goot aan gaat leggen, zijn voor de verdere afvoer van uw regenwater vaak drainagebuizen en drainage hulpstukken nodig. Ook deze kunt u eenvoudig in onze winkel bestellen.

Drainage goot kopen

Het complete aanbod van PVC Voordeel maakt een drainage goot kopen eenvoudig en voordelig. Bij ons vindt u hoogwaardige drainagematerialen voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast hebben wij ook dakgoten en regenpijpen in ons assortiment, zodat u wateroverlast in, op en rondom huis effectief kunt beperken. Een drainage goot kopen doet u het beste bij PVC Voordeel, want wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling.